Justinas 94 Parašė Rugpjūtis 29, 2015 (redaguota) Tema, galit rakinti. Vakar padauginau, tai klaidų pridariau. Atsiprašant, dabar visi prisipisa prie kiekvieno žodžio. Atsiprašau, moderatoriai.. Redaguota Rugpjūtis 30, 2015 Rycle_Reeves Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hui_Baton 105 Parašė Rugpjūtis 29, 2015 Tu rimtai toks kvailas esi? no offesnsive, bet tikrai Pasižiūrėk kas rašo, ir kam rašai į /sms Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vasia_Mafia 17 Parašė Rugpjūtis 29, 2015 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD graudus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edgaras_Mix. 236 Parašė Rugpjūtis 29, 2015 lol :DDDDD akinius nusipirk:D Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Colinas 243 Parašė Rugpjūtis 29, 2015 xDDDDD bet tu ir šaudai prikolus. Jarek_Quattro 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulius_Cfg 41 Parašė Rugpjūtis 29, 2015 Šitas šuva man papeikimą VIP parašė HUE HUE HUE Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Justinas 94 Parašė Rugpjūtis 29, 2015 Tu rimtai toks kvailas esi? no offesnsive, bet tikrai Pasižiūrėk kas rašo, ir kam rašai į /sms O tu toks kvailas, kad dėl vienos raidės prisipisi atsiprašant? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD graudus Čia ką tuos norėjai parodyt? Ką norėjai pasakyti? Visiškai neįžeisi manęs, sakyk ką nori. lol :DDDDD akinius nusipirk:D Paskolink pinigų. Nusipirksiu. Bajeriste. xDDDDD bet tu ir šaudai prikolus. Kas gi be ko. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Justinas 94 Parašė Rugpjūtis 29, 2015 Šitas šuva man papeikimą VIP parašė HUE HUE HUE Net teisingai parašyti nemoki, absurdas. Kas tai per žodis galėtu būti? "Šuva" Greit į mokyklą, ten galėsi išmokti Lietuvių gimtosios kalbos. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hui_Baton 105 Parašė Rugpjūtis 29, 2015 O tu toks kvailas, kad dėl vienos raidės prisipisi atsiprašant? Čia ką tuos norėjai parodyt? Ką norėjai pasakyti? Visiškai neįžeisi manęs, sakyk ką nori. Paskolink pinigų. Nusipirksiu. Bajeriste. Kas gi be ko. O tau būtent reikia įsižeisti kai pasakau ką nors. Bėk papeikimą parašysi jog tau taip parašiau. Spėju jau eini Net teisingai parašyti nemoki, absurdas. Kas tai per žodis galėtu būti? "Šuva" Greit į mokyklą, ten galėsi išmokti Lietuvių gimtosios kalbos. ne Lietuviškas žodis, tačiau jį vartoti galimą, Tad pasidomėk, ir pats o ne peik Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Justinas 94 Parašė Rugpjūtis 29, 2015 O tau būtent reikia įsižeisti kai pasakau ką nors. Bėk papeikimą parašysi jog tau taip parašiau. Spėju jau eini Kam man eit tą papeikimą rašyti? Nesu triochala, ir nebūsiu juo. Jei tu toks, tai bėk. Laisvas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jarek_Quattro 260 Parašė Rugpjūtis 29, 2015 Bet tu vistiek kažkoks kaziolas esi visur verki.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hui_Baton 105 Parašė Rugpjūtis 29, 2015 Kam man eit tą papeikimą rašyti? Nesu triochala, ir nebūsiu juo. Jei tu toks, tai bėk. Laisvas. Aš net nesuprantu ką tu bandai primest, tačiau tau reikėtu dar labiau pasistenkti.. Daugiau iš manęs komentarų nesulauksi, mano verdiktas - aiškus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Justinas 94 Parašė Rugpjūtis 29, 2015 Aš net nesuprantu ką tu bandai primest, tačiau tau reikėtu dar labiau pasistenkti.. Daugiau iš manęs komentarų nesulauksi, mano verdiktas - aiškus. Tai aš iš tavęs ir taip nelaukiau jokio komentaro. Ar gi taip paprastai nesupranti, kad paimt ir nekomentuot? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nico_Moretti 3.668 Parašė Rugpjūtis 29, 2015 Beprasmė tema, kaip ir jos kūrėjo egzistencija Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edgaras_Mix. 236 Parašė Rugpjūtis 29, 2015 Cia senai aisku kazkoks keistas aklas ciuvas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose