Lukas Front 251 Parašė Rugsėjis 2, 2015 Jūsų Vardas_Pavardė : Lukas_Front Kokios Modifikacijos ieškote? : ENB Nuotrauka/Video [Nebūtina] : Apibūdinkite šią modifikaciją : Užmesiu LIKE tas kuris suras. Andrej_Valodė Evaldas_Punkt 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ben'Ocetter 87 Parašė Rugsėjis 2, 2015 Manyčiau video filmuke yra ne pilnai pritaikytas Sampui ENB, todėl ten gali nebūti vandens tekstūros.Manyčiau šis yra labai geras, nei per šviesus, nei per tamsus.Parsisiųsti gali jį čiaO jeigu pas tave yra galingas kompiuteris, aš tau galiu surasti ENB skirtą galingiems kompiuteriams. Matas_Best Lukas Front 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jarek_Quattro 260 Parašė Rugsėjis 2, 2015 Manyčiau video filmuke yra ne pilnai pritaikytas Sampui ENB, todėl ten gali nebūti vandens tekstūros. Manyčiau šis yra labai geras, nei per šviesus, nei per tamsus. Parsisiųsti gali jį čia O jeigu pas tave yra galingas kompiuteris, aš tau galiu surasti ENB skirtą galingiems kompiuteriams. Surask man galingam pc. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Rugsėjis 2, 2015 Galit rakint tema, pasiimsiu ta kur numetė. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edwa_Nmz 195 Parašė Rugsėjis 4, 2015 Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose