Justaz'Halberstad. 52 Parašė Gruodis 22, 2014 Pofka_Srd Ignas Bandito White_Man 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Gruodis 22, 2014 Man patiko šitas darbas, tik ta eglute galėjo jos ir nebuti. Taip viskas labai paprasta ir gražu. Justaz'Halberstad. Stefan_Persson 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Gruodis 22, 2014 Darbas tai žiauriai geras, tik eglutė ne prie ko ten. Galėtum gėrlendų uždėti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Zuokas 19 Parašė Gruodis 22, 2014 Jeigu būtų žinomas serverio startas, galima būtų įrašyt jį ir tuomet šį labai gražų darbą talpinti į forumus reklamai. Spaudžiu patinka. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Gruodis 22, 2014 Neblogai, bet ten kur prie visų IP yra tas juodas kvadratas negeriau būtų jį padaryti šiektiek blankesnį vos kaip nepermatomą ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Impressible_Haze 4 Parašė Gruodis 22, 2014 Afigenas laiko nebegaliu uzmesti nes jau limitas kaip nusims uzdesiu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Toske 54 Parašė Gruodis 22, 2014 Neblogai, tik manau galėtu būti šiek tiek didesnis! (y)Ir man taipat, ta eglutė kažkaip nesiderina. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Gruodis 22, 2014 Patiko man šitas kaip ir preitas tavo darbas kurį tu buvai įkėlęs ankščiau ar kaip tik vėliau, datų nesužiūrėjau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Toske 54 Parašė Gruodis 22, 2014 Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose