Lukas_Markeris 189 Parašė Sausis 27, 2015 LA LA LA ! Sveiki visi, nesiliauju kelti savo avatarus į šį forumą. Nežinau ką čia kaltinti galime dėl to.. Manau vien dėl to jog neveikia serveris ir turiu kažkaip užsiimti laiką forume, tai va.. Mano avatarai ir vėl čia. Turbūt kažkas kaltins mane koks aš blogas jog vis kuriu naujas temas, bet kitaip jūsų dėmesio neaktreipsi! Beto.. Avatarų dydis - 150x150. Tad.. Heitinti irgi turėsite ką. m.1 Imgur'e visi avatarai irgi yra! - http://imgur.com/a/MXyV4 Orange_Mst Fedia_Damnas Ignas Bandito 9 kiti 12 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Silver_Deagle 48 Parašė Sausis 27, 2015 +Rep patiko tikrai gražiu yra paspaudžiau Like Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Orange_Mst 107 Parašė Sausis 27, 2015 Gausu gražių avataru, sekmės siekiant savo tikslo ir tobulėti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas Bandito 112 Parašė Sausis 27, 2015 Like, jei gali kitą update kažką panašaus į mano, gražūs Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Warning. 605 Parašė Sausis 27, 2015 Apie avatarus,tai tik vieną radau sau patinkantį,galbūt ateityje panaudosiu,tačiau uždėsiu LIKE už idėją,tikrai puikiai sugalvojai juos sukelti Tank_Eddye 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Sausis 27, 2015 Wo gražus avatarai man patiko net labai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Louis 60 Parašė Sausis 27, 2015 Labai patiko avatarai, visi labai gražiai padaryti, šaunuolis, kad dalinies. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Sausis 27, 2015 Ačiū, ačiū už gražius žodžius. Motyvuojate kurti ir dalintis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 27, 2015 Man patiko paskutinis ir prieš paskutinis,sėkmės tobulėti labai gražiai darai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fedia_Damnas 104 Parašė Sausis 27, 2015 Gražūs darbai Markeri, pačigoninsiu dvi paneles. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Sausis 27, 2015 Opa koks pirmas geras !!!!!!!!!!!!! Jis mano trink iš galerijos grč!!! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Sausis 27, 2015 Opa koks pirmas geras !!!!!!!!!!!!! Jis mano trink iš galerijos grč!!! Kaip jau ir padaryta.. Pabandyk neužsidėti.. Ačiū.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vero_Tone 3 Parašė Sausis 27, 2015 Gražūs avatarai man patiko. Like. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Fralin 28 Parašė Sausis 27, 2015 Žiauriai gražūs avatarai, kažkada viena iš šių užsidėsiu, bet kolkas turiu man patinkanti ;p Bet tikrai gražūs avatarai, paspausiu mygtuką patinka. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 27, 2015 Tikrai gražus, spaustčiau žalia bet limitas :/ Šaunuolis, sekmės. Priglausiu kelis jei nepyksi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Sausis 27, 2015 Ačiūką už gražius žodžius, dėl tokių žodžių ne tik avatarus jau reikia daryti.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas_Image 760 Parašė Sausis 27, 2015 Ne kokybiški avatarai pagal mane Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Saimiss_Rembo 0 Parašė Sausis 27, 2015 Radau sau pora patinkančių,šeip neblogi mldc kurk toliau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Sausis 27, 2015 Ne kokybiški avatarai pagal mane Nekokybiški* ( man atrodo ) gali būti ir taip, nieko nesakau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Jakuza 126 Parašė Sausis 27, 2015 Gražūs avatai,bet dydis man nepatinka. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Sausis 27, 2015 Avatarai taisuper nu bet tas dydis i hate this Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Sausis 27, 2015 Avatarai taisuper nu bet tas dydis i hate this Seniau visi pamenu su tokiais buvom ir bėdos niekas neturėjo. Kitiems ačiū. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Candy_Waups 4 Parašė Sausis 27, 2015 Šiaip tokie, ant durniaus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Sausis 27, 2015 Šiaip tokie, ant durniaus. Malonu jog savo postus pradėjais rinktis nuo savo avatarų. Nepamiršk kiekviename poste pas save turi parašyti mažiausiai po 5 žodžius. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Candy_Waups 4 Parašė Sausis 27, 2015 Malonu jog savo postus pradėjais rinktis nuo savo avatarų. Nepamiršk kiekviename poste pas save turi parašyti mažiausiai po 5 žodžius. Pražvelgiau ką čia gero kuri, bet pamačiau, kad nieko ypatingo ir pasakiau nuomonę, ko čia iškart užsipuoli. Bėje, tu nepamiršk kiekvienam post'e bandyti įnerti kam nors. Peace. Ananasu_Fabrikas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose