Ben'Ocetter 87 Parašė Rugsėjis 8, 2015 Anketos šablonas *Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Bens Ausen *Jūsų Vardas realybėje : Bens *Jūsų amžius : nesenai sukakojo 14 meletlių, mama sake aš jau didelis baxūrs esu *Miestas iš kurio esate : iš Šeule esu *Jūsų kontaktiniai duomenys : a kam reik *Jūsų charakterio bruožai : esu gers čiūvs, manadgs, mėgst palošt su draugais tiek per kompą tiek lauke *Jūsų pomėgiai : kartais pasportuot, valgyt, kalbėt nu i ką aš žinau *Sporto šaka kuri jums labiausiai patinka : fūle, kašis *Ar turite merginą/vaikiną? : čiole *Ar turite brolių arba seserų? : joa turiu 2 seses *Ar turite augintinių? [Jei taip pristatykite juos] : turiu toki rižika šuneli labai kartais užpis bet šeip tai maladec yr panas labai trauk *Iš kur sužinojote apie GreenSide serverį? : iš draugele W'Racoon toke karoče *Ko siekiate realiame pasaulyje? : siekiu kažką pasiekt *Ko siekiate mūsų serveryje? : tapt žaidėju *Įdomiausias įvykis nutykęs mūsų serveryje : karoče vežeu krovini ir apvirtau *Ir galiausiai jūsų nuotrauka [Privaloma] : kam reiks i pm paprašis Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fernando Black 56 Parašė Rugsėjis 8, 2015 Normaliai rašyk. Sveikas malonu susipažinti. Galūnių nenuiminėk. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ben'Ocetter 87 Parašė Rugsėjis 8, 2015 Normaliai rašyk. Sveikas malonu susipažinti. Galūnių nenuiminėk. Sveikas, karoče tu bent žinai kas yr Šeulei? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Cornego`Roller 6 Parašė Rugsėjis 8, 2015 Malonu susipažinti, bėja anketa šlykšti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Black_Weed 3 Parašė Rugsėjis 8, 2015 Sveikas. Malonu susipažinti. Nebūk erelis nes ap*cenzūra*s drugelis (Y) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edwa_Nmz 195 Parašė Rugsėjis 13, 2015 Nėra nuotraukos, o ji pagal taisykles turi būti temoje. Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose