Steewart_Wisbey 26 Parašė Rugsėjis 9, 2015 Sveiki, nusipirkau naują kompiuterį ir jame yra Windows 8. Parsisiunčiau gta ir samp. Jungiu, ir nusileidinėja ekranas, neina pakeisti rezoliucijos. Kokios gali būti problemos ? Padėjas gaus 50.000€ Premijos nuo manęs. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Valis_Kent 109 Parašė Rugsėjis 9, 2015 keisk windowsus ir bedu nebus su tais 8 tai nesamoniu nesamone Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Steewart_Wisbey 26 Parašė Rugsėjis 9, 2015 Pasitaisiau, youtube ir draugas padėjo. Rakinkite temą Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Swed_Bank 140 Parašė Rugsėjis 9, 2015 Kaip aš pirkau kompiuteri tai irgi buvo 8 windows ir negalėjau samp'a žaisti,tai aš pakeičiau windows į 7 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fernando Black 56 Parašė Rugsėjis 9, 2015 Seniau buvo pas mane 8 windows pasikeičiau į 7 viskas ok. Keisk windows į 7. Ir nebus problem. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Steewart_Wisbey 26 Parašė Rugsėjis 9, 2015 keisk windowsus ir bedu nebus su tais 8 tai nesamoniu nesamone Kaip aš pirkau kompiuteri tai irgi buvo 8 windows ir negalėjau samp'a žaisti,tai aš pakeičiau windows į 7 Seniau buvo pas mane 8 windows pasikeičiau į 7 viskas ok. Keisk windows į 7. Ir nebus problem. Ant 8 irgi dbr gerai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Justinas 94 Parašė Rugsėjis 10, 2015 Ką jūs pasakojat? Gerai, tie windows 8 operacinė sistema. Kai nesinaudojat, ar pamatėt kokia šūdina informacija ar komentarą internete tai ir stumiat dabar. Ir visi galvojat, kad dabar windows 7 auksas čia. Va, apie 10win tai taip, pasakysiu, kad šiuo metu šš. Na bet tikrai ne win 8. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnas_Trolis 0 Parašė Rugsėjis 10, 2015 Pas mane buvo ir Windows 8 ir 8.1 dbr Windows 10 ir viskas kuo puikiausiai veikia su Windows 10 net pagreitėjo pc ir ant žaidimu gal ant 5% padidėjo FPS tj kad nestumkit ant Win 10 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Velnelis Camel 830 Parašė Rugsėjis 12, 2015 Tema rakinama Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose