Max_Jayson 5 Parašė Sausis 27, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=vrQrk7a6ruw&feature=youtu.be HD Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 27, 2015 Malačius labai gerai žaidi,sėkmės tubulėti,pakviesk mane į steamą kartų pažaisime mano steamas motti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Louis 60 Parašė Sausis 27, 2015 Nu neblogai čia sulošei, koks rankas? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modis_Mtz 8 Parašė Sausis 27, 2015 Matosi žmogus įra pro sekmes su steam zaidimais ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Sausis 27, 2015 Nieko įspūdingo. ACE tai maladec, bet tiesiog nei karto į tave net priešas nebuvo pažiūrėjas.. bet neblogai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ethen'Rodriquez 12 Parašė Sausis 27, 2015 Na, kad "ACE" padarei tai pagirsiu, bet šaudymas kaip kur tai mhmm, nenoriu įžeisti, bet reikėtu dar pažaisti tarp deatmach'ų. beje koks rank'as ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 27, 2015 Šaunuolis. Sekmės tobulėjant, tik dar galėjai biški gražiau paeditinti, bet šaunuolis.P.S Koks rank'as? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Max_Jayson 5 Parašė Sausis 27, 2015 Malačius labai gerai žaidi,sėkmės tubulėti,pakviesk mane į steamą kartų pažaisime mano steamas motti Nu neblogai čia sulošei, koks rankas? Matosi žmogus įra pro sekmes su steam zaidimais ! Nieko įspūdingo. ACE tai maladec, bet tiesiog nei karto į tave net priešas nebuvo pažiūrėjas.. bet neblogai. Na, kad "ACE" padarei tai pagirsiu, bet šaudymas kaip kur tai mhmm, nenoriu įžeisti, bet reikėtu dar pažaisti tarp deatmach'ų. beje koks rank'as ? Šaunuolis. Sekmės tobulėjant, tik dar galėjai biški gražiau paeditinti, bet šaunuolis. P.S Koks rank'as? Ačiū visiems, silver 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tunex_Smith 89 Parašė Sausis 27, 2015 Gerai, bei gražiai žaidi mano patiko. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Saimiss_Rembo 0 Parašė Sausis 27, 2015 Nu neblogai čia žaidi šaunuolis man patiko. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vero_Tone 3 Parašė Sausis 27, 2015 Gražiai sužaista, tikiuosi ir toliau taip žaisi. (Beje koks rank?) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Sausis 27, 2015 Nu neblogai, sekmės toliau žaidime ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Max_Jayson 5 Parašė Sausis 27, 2015 Gerai, bei gražiai žaidi mano patiko. Nu neblogai čia žaidi šaunuolis man patiko. Gražiai sužaista, tikiuosi ir toliau taip žaisi. (Beje koks rank?) Ačiū jums Silver 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Sausis 28, 2015 Galėtų būt taip greit neprasukama . Keistai tas ginklas iškrenta ,p irma žmogus krenta , ginklas ore kabo poto staiga nukrenta ;D Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Green_Tony 53 Parašė Sausis 28, 2015 kas man nepatinka tai kad dažnaiausiai ace yra padaromi kaip lieki vienas prieš penkis ir eini visa mapa shift ipisęs, tai nieko čia ypatingo, tu pabandyk rushindamas ace padaryt ) sėkmės. p.s norėjau pakalust čia yra dd [ double duck ]? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Messi_Dofke 2 Parašė Sausis 28, 2015 Neblogi fragai! Sėkmes tobulėjant Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Sausis 28, 2015 Gerai sužaista, labai puiku. Šaunuolis.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Max_Jayson 5 Parašė Sausis 28, 2015 Galėtų būt taip greit neprasukama . Keistai tas ginklas iškrenta ,p irma žmogus krenta , ginklas ore kabo poto staiga nukrenta ;D Tai, ten kaip tik slow. kas man nepatinka tai kad dažnaiausiai ace yra padaromi kaip lieki vienas prieš penkis ir eini visa mapa shift ipisęs, tai nieko čia ypatingo, tu pabandyk rushindamas ace padaryt ) sėkmės. p.s norėjau pakalust čia yra dd [ double duck ]? O man nepatinka tokie kaip tu, nes jus net video nemokat padaryti ir stumat. viskas aišku... Neblogi fragai! Sėkmes tobulėjant Ačiū Gerai sužaista, labai puiku. Šaunuolis.. Ačiū Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Louis 60 Parašė Vasaris 2, 2015 Tikrai neblogas video, puikiai šaudai, sėkmės tobulėjant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Outside 87 Parašė Vasaris 2, 2015 Nu šaunuolis gražus ace , galėsim kartu competitive sužaist turi drg invitink mane , kada eisit Impressible_Lauriz Jim_Morrison 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose