Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×
Helovinas beldžiasi į duris! ×

Motyvacija darbuotojams.

Cornego`Roller

Rekomenduojamas pranešimas

Turbūt iš temos pavadinimo supratote apie ką aš rašysiu. Taigi esu Cornego`Roller ir noriu pabandyti padėti, visų firmų darbuotojams nepalikti darbo ir jame dirbti kuo geriau. Atsiprašau už galimas gramatikos klaidas. Jai jums patiko tai ką aš bandau daryti, Komentuokite /Prieš bei spauskite PATINKA.

Patariu perskaityti visą šį ilgą tekstą ir pamastysi mano mintis, galbūt suprasite tai ko jums iki šiol trūko. !!!

Turbūt kiekvienas atėjas į serverį pildo anketas į pirmą pasitaikiusį darbą. Tačiau aš patariu nepildyti anketų į darbus vien dėl serverio valiutos (ALGOS) nes tokiu atvėju jai jums direktorius/pavaduotojas neduos premijos ar dar kokio pažadėto atlygio, jūs turbūt iškart šoksite į akis, nes į ši darbą atėjote dėl pinigų, ir jūs direktoriui būsite rakštis subi*ėje, o jums direktorius bus taip pat nedraugas ir jūs jo pradėsi neklausyti (išsipi*inėti) ir po kiek laiko patys paliksite darbą ar jūs būsite išmestas, todėl jaigu jūsų mylimas darbas yra tarkim PD nepildykite anketos į kokį TAXI dėl pinigų. Aš patariu pasirinkti vieną serverio darbą su pakvietimu, kuriame jūs jaučiate pašaukimą ir kiekviena nuobodi darbo diena jums bus lyg naujas išukis. Mielą darbą galima dirbti tikrai ilgą laiko tarpą ir tikrai nebus darbo palikimo priežasties "Nusibodo". Taigi pasirinkite vieną darbą kuris jums patinka ir bandykite siekti kažko aukštesnio. Kol eilinis "Lobių jieškotojas" lakstys iš vieno darbo į kitą jūs jau turėsite direktoriaus/pavaduotojo malonę ir pasitikėjimą ir turbūt gausite tų "Pinigų" kurkas daugiau. Savo darbui stenkitės galvoti idėjas, nes čia jos bus tikrai pildomos, nes tie "Lobių jieškotojai" nesiūlo jokių idėjų nes jie vistiek ilgai čia nedirbs ir eis jieškoti "Pinigo" kitur. Nebijokite rašyti idėjų netobulų, nes kaip sakė vienas žmogus, idėjų nėra blogų, iš kiekvienos geresnės ar blogesnės idėjos jūs ar kitas žmogus gali "nulipdyti" tikrą šedevrą kuris gali pagyvinti jūsų firmą. Taip pat siekite aukščiausio posto, nes joks direktorius neišbus visą gyvenimą direktoriumi ir šis postas bus atviras jums, bet tam jog lengvai jį gautumėte, jūs turite įrodyti jog jūs to vertas ne tik postą paliekančiam direktoriuj, bet ir visam serveriui t.y. serverio žaidėjams, kad jūs esate to užsitarnavęs, jums bus labai lengva valdyti šią firmą nes jūs būsite pradirbęs ilgą laiko tarpą ši darba. Tuo tarpu tokie "Lobių jieškotojai" jums pavydės ir jus žemins, dėl paprasto dalyko, PAVYDO. Na o dabar šiek tiek tikros motyvacijos, pradėsiu nuo to kaip jums pradės nusibosti darbas. Taigi jums nusibosta darbas, iš jūsų didelio "Pradirbto laiko per dieną (MIN) " lieką tiek kiek reikia užpildyti aktivumo anketą ar pnš. Jūs pradedate šaudyti, daryti nesamones pvz: važinėti NON-RP. Ar atrodyti lyg gaujiniam šaudant visus iš eilės. Prieš palikdamas darbą ir eidamas tarkim iš esamo ir jums patinkamo ir mylimo darbo į kokius gaujinius pagalvokite, ar tikrai norite prarasti užsitarnautą pagarbą ir tą jausmą kai į VIP chatą žaidėjai rašo iškart jums o ne kviečia jūsų darbo tarnybą per /kviesti> nes žino kad atvažiuosite būtent jūs, nes jūs esate geriausias darbuotojas firmoje. Ir pagalvokite kuom būsite gaujioje, aišku jai jums gauja yra sielos pašaukimas, eikite ir tai įrodikite!!! Bet jai jūs einatė "Pabandyti šio darbo" pamastykite, kas jūs ten būsite, gauja, tai ne TAXI, gaujoje susirinkę rimti, žaidėjai ir galbūt tokiam kaip jūs ten nevieta. Ir jai jūs nuspredžiate išeiti iš darbo dėl gaujinių darbo. Pagalvokite, ar jūs galėsite gryšti į buvusį darbą su ta pačia pagarba kurią turėjote prieš paliekant darbą. Esami ir būsimi darbuotojai!!! nebūkite "lobių ieškotojai" susiraskite darbą tą kurį mylite ir dirbate su noru, o ne su nepykanta.

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

• Nariai peržiūrėję temą

1 narys peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.