Jeremy_Warning. 605 Parašė Sausis 27, 2015 Greičio matuokliai Vieną dieną važinėjau su Roku ir sakė,kad kažką bandys keisti su tais greičio matuokliais,pirmas dalykas,dėl tų teisių yra labai gerai padaryta,tačiau manau arba PER DIDELĖ bauda arba padarytas per mažas greitis į miestelį įvažiuoji 101km/h,gauni baudą,tačiau realybėje galima viršyti ~10-20km/h tiksliai nežinau,tam tarpe žodžiu...Manau visi bus už idėja,kadangi pats esu nukentėjęs ne kartą,per pačius lagus teko prarasti 2 kartus visas teises ir pakloti 6.000€ už baudas. FreePost nebūtini,tai tegul atsižvelgia tik pagr.administracija Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Augis_Image 9 Parašė Sausis 27, 2015 Aš vienareikšmiškai UŽ tikrai per didelės baudos, aš ir nekarta važiavau 101km/h ir bauda gavau tokia o tiek stengiausi euru užsikalti žvejodamas reiktu padaryti iki kokio 110km/h ar 115 km/h butu visiem geriau plius dar sunku lt užsidirbti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 27, 2015 Aš tirkai užtariu šiai įdėjai,man irgi nusibosta reikėtu didesni greiti padaryti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 27, 2015 Aš UŽ, tik prie to greičio reikėtu pakeisti su baudom PVZ: Aš viršijau greiti ten 5km/h ir man bauda butu mažesne, ta prasme kuo daugiau viršiji greiti tuo didesnė bauda.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
The_Rain 6 Parašė Sausis 27, 2015 (redaguota) Už... Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); Vartotojas nubaustas. Redaguota Sausis 27, 2015 Rokas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Neon 330 Parašė Sausis 27, 2015 Pritariu taip pat kaip ir kiti, reikia arba mažint baudos kiekį, arba didint greitį. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Logi_Call 75 Parašė Sausis 28, 2015 Kažkiek sutinkų padarytu kad jeigu fotikas nustatytas ant 100 kmh tj pažeideją fotografuotų kai jo greitis būtų nuo 109-111kmh nes fotikai realybeje fotkina nuo 12kmh kaip man buvo, tai tiek Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose