Andrej_Valodė 124 Parašė Rugsėjis 12, 2015 Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: A'V • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Jog kur yra ant banko tas pickupas prie jo būtu tarkim kai ft kažkoks išėjimas. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Tikroviškiau. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): http://prntscr.com/8fffyw Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edgaras_Mix. 236 Parašė Rugsėjis 12, 2015 uz, sitas dalykas jau buvo pasiulytas man rodo tik nezinau ar Aivaras sutiko. Bet reiketu manau dar kur Furistu issikrovimas t.t. reiketu ten kokio panaus dalyko kad atrodytu graziau o ne paprastas pickupas ir aplinkuj tuscia Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fernando Black 56 Parašė Rugsėjis 12, 2015 Už idėja puiki kai buvau gaujinis įeini bandai apiplėšti jeigu susifailini nebėra išėjimo.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rytis'Bit 539 Parašė Rugsėjis 12, 2015 Nemanau , kad čia kaip idėja , tiesiog nereikai serverio apkrauti nereikalingais objektais Prieš Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Teddy_Wudson 805 Parašė Rugsėjis 12, 2015 Už idėja puiki kai buvau gaujinis įeini bandai apiplėšti jeigu susifailini nebėra išėjimo.. Tai taip ir turi būt, biški ne čia pataikei, nes čia siūlo įdėti tik objektą, kad neatrodytų ore įėjimas... O šiaip už, nes kitiems atrodo, kad čia bug'as. Марихуана 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Andrej_Valodė 124 Parašė Rugsėjis 12, 2015 Nemanau , kad čia kaip idėja , tiesiog nereikai serverio apkrauti nereikalingais objektais Prieš Manai tokiu mažu objekteliu apkraus?nenusišnekėk.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Justinas 94 Parašė Rugsėjis 12, 2015 už. šiam, kartui. Nes daug kur pastebėjau, palikti tik paprasti pickup'ai, manau prie jų reikia kažkokio objekto. Ir dėl vieno objekto, serveris tikrai neapsikraus.. ;d Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Rugsėjis 24, 2015 Ačiū už idėją, ši idėja jau užregistruota ir laukia išpildymo. Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose