Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Peikiu Egidijus_Keza

Time_Out

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Time_Out

• Direktoriaus Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Keza

Kokiai firmai šis direktorius atstovauja ?: GSPD

• Už ką šis direktorius yra peikiamas ?: Nuolaidziauja savo darbuotojams, nors jie daro blogus dalykus :( parasau papeikima jis atmeta, nes tipo pats isirodau jog esu kaltas, neziuri i marko_escobar nuostatus Firmoms

• Kokiai taisyklei šis direktorius nusižengė ?: Neradau as tos taisykles, bet aisku yra tokia taisykle, kitaip butu beprotybe ne serveris. Darbuotojai nedave baudos, nors turejau tik 10 star, darbuotojai dave man star uz grasinimus, nors tie grasinimai nera susija su zaidimu(1.3.9 lygtais).

• Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi direktoriaus pažeidimas :greenside.lt/index.php?/topic/9843-gspd-papeikimaipagyrimai/page-17

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikas matosi ,kad pats nesupratai nuostatu pats grasini pareigūnams ir galvoji ,kad jie bus nubausti už tai ,kad tau uždeda įtarimą už grasinimus.

1.3.9 Už grasinimus ne žaidime (pvz grasinimas papeikimu ir pnš) dėti įtarimą draudžiama.

Parašyta už grasinimus ne žaidime

o tu jiems grasinai žaidime.

štai papeikimai

http://greenside.lt/index.php?/topic/9843-gspd-papeikimaipagyrimai/?p=84897

http://greenside.lt/index.php?/topic/9843-gspd-papeikimaipagyrimai/?p=84898

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Toji taisyklė, už grąsinimus ne žaidime (pvz papeikimais, išmetimais iš darbo, arba jeigu forume kažką blogo rašo, per ts blogo sako), ir už tai dėti itarimą - draudžiama.

Tačiau serverio žaidėjas Time_Out mėgino apeiti taisyklę, išsivaizduojantis jog gali pasinaudoti 'taisyklės spraga' savo labui.

Kadangi aš iš tų DP, kurie ne vien tik į sausas taisykles žiūri, bet šiose pareigose dirbu labiausiai atsižvelgdamas į darnius, žmogiškus poralės principus, tad galiu pasakyti, kad kol aš užimu šias pareigas - niekas tyčia nemals 'bilekokio' šūdo ant policininko, nurašydamas viską "čia juk stūmiau ant real, o ne žaidime", "čia juk bajeris". Mano nuomone, kiekvienas žmogus turi atsakyti už savo kalbas, kokios jos bebūtų. Kitas už tokį bazarą ir 'zajavą' real tau parašyti gali už galimus kesinimus, tad pirmiau išmokstam valdyti save, savo leksikoną, o nekaltais ne pas mane apsimeskit, o pas savo tėvelius, kurie jumis labai tiki. Galiu pasakyti jog policininkas visiškai teisingai pasielgė, gal tik kad baudos nedavė - gali prašyti kompensacijos (kompensacija = žvaigždučių skaičius x 140eur), bet manau jog tyčia išleisiu naują nuostatų paketą, jog tokiems piktybiškiems atvejams ir nebūtų dalinamos baudos. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.