Andrej_Valodė 124 Parašė Rugsėjis 13, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: A'V • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Padaryti jog kai ateini iš afk parodytu chat'e kad esi gaves praleistu skambučių arba žinučių,galima būtu pažėti juos su kokia nors komanda arba nuvejus i telefono meniu ir pažėt kas skambino ar rašė. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Aišku galima gal ir per chatlogą bet tingisi,ne visi gal moka,bei jei ilgai buni ir žaidime nebeatsuksi laiko(nepkelsi). • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edgaras_Mix. 236 Parašė Rugsėjis 13, 2015 Sutinku labai uzknisa galetu buti koks atsakiklis ar kokia kita nesamone padaryta Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnas_Trolis 0 Parašė Rugsėjis 13, 2015 Aš tikrai už šia įdėja, galėtu padaryti panašiai kaip ir su darbais kurie yra su pakvietimais, kaip direktorius kokia žinute palėka. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edgaras_Mix. 236 Parašė Rugsėjis 13, 2015 Aš tikrai už šia įdėja, galėtu padaryti panašiai kaip ir su darbais kurie yra su pakvietimais, kaip direktorius kokia žinute palėka. tai yra /dzinute (direktoriaus zinute ) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Andrej_Valodė 124 Parašė Rugsėjis 13, 2015 Aš tikrai už šia įdėja, galėtu padaryti panašiai kaip ir su darbais kurie yra su pakvietimais, kaip direktorius kokia žinute palėka. Nusišnekėjai... tam yra /dzinute ir gali pažėti.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnas_Trolis 0 Parašė Rugsėjis 13, 2015 Aš turiu omeni kaip paprastas žaidėjas nuo direktoriaus gauna sms'a o ne pats direktorius..... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Rugsėjis 24, 2015 Ačiū už idėją, ji jau yra įgyvendinta, tik nėra apie tai jokios informacijos kai ateini iš AFK. Užregistravau pataisymą ir per artimiausią atnaujinimą manau išvysime priminimą, jog buvo gauta SMS žinutė esant AFK rėžime. Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose