Robis_Volkov 7 Parašė Sausis 27, 2015 Hello guys ! Visai nesenai iškeptas ENB ( bent kiek aš supratau ) Štai video Parsisiuntimo nuoroda http://zenzoitarts.blogspot.com/2015/01/gta-sa-enb-za-project-2015-released.html Del reikalavimu aš nežinau, tad neklauskit Papildyta Aš jį dabar parsisiunčiau ir WINRARE yra pasirinkimas : Tad nemanau, kad kažkam bus problemų Lukas_Markeris 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gycka_Miz 19 Parašė Sausis 27, 2015 Žiauriai fainas modas, bet reikia ir PC normalų turėt, nes prastas gali sprogt Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gerardas_Kawaii 191 Parašė Sausis 27, 2015 FUUUUUUU,jėzau galimą gauti galvos traumą su tokiais ENB. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wayne_Hoisington 11 Parašė Sausis 27, 2015 BAisus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Evaldas_White 0 Parašė Sausis 27, 2015 Labai gražu bet kompas užlužtų Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 28, 2015 Afigenas modas,tačiau man reikėtu naujo kompo nes šis neišvestu,dėkui jog daliniesi savo garderobų Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Logi_Call 75 Parašė Sausis 28, 2015 Man patiko, bet nesiruošių siustis nes labai man lagins manau DAlinkis toliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pablo_Sidorov 12 Parašė Sausis 28, 2015 Neblogas enb bet jis skirtas tiems kas mėgsta rida kelt ir t.t o jeigu šaudaisi dropina fps. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Sausis 28, 2015 Kai tu siauti, Svolačiau. Nupirk man naują pc jog galėčiau kažką panašaus įsirašyt Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Sausis 28, 2015 Labai labai netiks mana pyce,enb nlbj Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wast_Hugo 0 Parašė Sausis 29, 2015 Šauni modifikacija, puiku kad daliniesi:) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose