Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Robis_Volkov

Neaktyvus

  • 32

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Apie Robis_Volkov

  • Gimtadienis 1996.10.02

Paskutiniai profilio lankytojai

1.035 profilio peržiūros
  1. Apsoluti nesamone ! Nes dauguma zaideju stengesi, buvo labai aktyvus, kad tik nusipirktu verslus ir t.t. O pvz tie kurie pirko taskus, kad gautu pinigu, tai kaip jiems ?
  2. Ka tu nusisneki, kad Klaipedoje pastovus rukas ? Jeigu ten negyveni tai ir patylek geriau ! Aplamai, kodel butent pagal kazkoki miesta ? Jugi galime buti unikalus ir susigalvoti savo orus bei ju prognozes.
  3. Kolkas to tikrai nereikia ! Leiskit šiek tiek pinigų gauti ar bent AFK zoną padarykit !
  4. Hello guys ! Visai nesenai iškeptas ENB ( bent kiek aš supratau ) Štai video Parsisiuntimo nuoroda http://zenzoitarts.blogspot.com/2015/01/gta-sa-enb-za-project-2015-released.html Del reikalavimu aš nežinau, tad neklauskit Papildyta Aš jį dabar parsisiunčiau ir WINRARE yra pasirinkimas : Tad nemanau, kad kažkam bus problemų
  5. Labai gražus ! Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai);
  6. Wow ! Bet jeigu taip ir toliau, ateityje galėsi dirbti tikrai įdomiu bei pelningus darbus ! Sėkmės kuriant
  7. Man labai patiko ta idėja apie teisės. Už !
  8. Aha nebloga įdėja iš kurios direktoriai galėtu rinkti geriausius savaitės darbuotojus ir t.t. Už
  9. Atrodo, kad savininkai neturi ką veikti tik rangus keitinėti ! Kam to reikia ? Yra skiltis, kur surašyti visi direktoriai, tad nepatingėkit ten nueiti.
  10. Na jeigu atvirai *cenzūra* nėra nei keiksmažodis, nei įžeidimas, tik mes jį suprantame kažkaip keistai. Jug kai per televizorius pasako žodį - *cenzūra*, niekas neužpypsina, nes *cenzūra*O reikšmė yra - dvasia . Šiaip neimk tokių žodžių į širdį, jug per visą savo gyvenimą bus ne vienas toks, kuris tave įžeis, įskaudins ir nemanau, kad eisi ir skūsies. Tad aš noriu pasakyti tik tai, kad pavaduotojas irgi yra žmogus ! Jis turi teisė į keiksmažodžius, turi teise į nepagarbą, nes jo tikslas nėra itikti kitiems, jo tikslas užtikrinti sklandų darbą ! Aš tikiuosi pagavai minti .

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.