Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[0.1.5] Kelios įdėjos

Katum Asas

Rekomenduojamas pranešimas

Pasiūlymų anketa:


 


• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Katum_Asas


• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: 1. Išlaikius visas teises vairavimo mokykloje, padaryti kad neužkrautu mašinu (Nebebūtu jos rodomos, taip kaip pradedant laikyti teises, nebelieka mašinų). 2. Dirbant naftos grežinyje padaryti, kad rodytu kiek dar liko laiko dirbti, panašiai kaip sėdint kalėjime. 3. Padaryti kad būtų galima nusipirkti naują medicinos pažymą, likus galioti mažiau nei 24h. 4. Kai atsiranda pinjata serveryje, ji būtu pažimėta minimap'e,  Icon_6.gif  iconu. 5. Kai versle pinigai nebegaunami praneštu apie tai prisijungiant prie serverio arba kas 10min rašytu chate. 6. Pasigydžius, susitvarkius mašiną, pasiemus ginklų ir t.t. kai praeina laiko limitas, praneštu apie tai chate. 7. Medikams, parašius komandą /medikas pasirinkus paslaugą, nereiktu įvesti žaidėjų V_P kurie yra mašinoje, o iškarto jiems parduotu paslaugą. 8. /mp3 komandoje įdėti visą radijų sąraša kaip /radijas. 9. Picerijos darbuotojams padaryti, kad būtų galima pasigaminti 3 picas vienu metu, taip pat padaryti, kad kiekviena pica pridėtu skirtingą kiekį sotumo, gyvybių, pagal sunaudotus ingredientus picos gamybai, taip pat pakeisti ir gamybos laiką. 10. Laikant fūristo teises padaryti, kad chate rašytu jog reikia prisikabinti priekabą. 11. Padaryti, kad pinjatą daužant rankomis, nuimtu po 0.5 givybės. 12. Darbo iškvietime, paryškinti iškvietimą raudona spalva, taip pat ir V_P. 13. Padaryti, kad išlipus, nukritus ir pan. iš motociklo nusiimtu ir šalmas. 14. Greičio viršijimai skaičiuotusi atskirai, pvz važiuojant su fūra viršijus greitį nuobaudą pridėtu prie fūristo teisių, o važiuojant motociklu ar mašina prie mašinos, motociklo. 15. Medikams padaryti, kad būtų galima pirkti medicinos pažymą nors ir būtų prisijungusių medikų. (Šito reikia nes pats medikas negali nusipirkti pažymos iš ligoninės jai pasibaigus).


• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Pagerėtu žaidimo kokybė. Suteiktu daugiau informacijos apie kai kurios dalykus.


• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)


Redaguota katum

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sutinku siomis idejos bei reiktu idejos / kviecia jog rodytu kokie zaidejai kviecia paslaugas nes dabar jei dirbi vienas ir nepaskrolini ka praleidai zaidime nezinosi kas kviecia nes nei spalvos nieko nerodo

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    1 narys peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.