Grūdėta'Varškė 1 Parašė Rugsėjis 15, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Grūdėta'Varškė • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje : Turbo_Denny • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?: Jis priėjo, pasisveikino su manimi, ir pradėjo šaudyti iš MP5 šautuvo, ir nužudė su Colt'u Vaizdinėje medžiagoje nepateikiau, kaip jis mane šaudė (Nes pas mane apsoliučiai neveikia keli mygtukai, tarp jų F8) Todėl, įsijungiau kitą programą, jau kai mane nušovė. • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Turbo_Denny 1 Parašė Rugsėjis 15, 2015 Visu pirma už tokius dalykus VIP ppk negalima dėti: Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Grūdėta'Varškė 1 Parašė Rugsėjis 15, 2015 Visu pirma už tokius dalykus VIP ppk negalima dėti: Aš tave šaudžiau? o.O Aš vakar užsiregistravau.. Vakare.. Iš kur tu ištraukiai, kad aš tave šaudžiau? Pateik įrodymus. Net ginklų licenzijos neturiu. Administratorius, sakė, kad už tai galima rašyti VIP papeikimą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Rugsėjis 22, 2015 VIP narys nebus baudžiamas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose