Grūdėta'Varškė 1 Parašė Rugsėjis 15, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Grūdėta'Varškė • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Drabužinė.. Tiksliau Drabužių Parduotuvė.. Į ją įėjus, nuėjus toliau galima rasti kelis pickup'us, ant kurių užlipę mes galime nusipirkti įvairiausią aprangą.. Tačiau.. Kadangi pas mane neveikia keli mygtukai (Tarp jų ir NUM4, NUM5, NUM6) aš negaliu keisti išvaizdos. Taigi aš siūlau padaryti rodyklėles, ar kažką panašaus. Jei jau būtų rodyklytės, jas reikėtų spausti, ir pasikeistų išvaizda. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Nepas visus yra klaviatūroje NUMPAD'ai, tuo tarpu pas mane 3 NUMPAD'ai neveikia. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): - Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Rugsėjis 24, 2015 Ačiū už idėją, ji užregistruota ir laukia išpildymo. Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose