David_Mcclure 0 Parašė Sausis 28, 2015 Jūsų vardas - David_Mcclure Kiek jums metų - 16 Jūsų nuotrauka - http://www.part.lt/perziura/981c7112acb419d68343cad376a0069e946.jpg Laisvas plotas jūsų mintims ir ne tik... - Esu Kristijonas iš Klaipėdos, mano hobis krepšinis, esu KK "Neptūnas" savanoris. Jau 10 metų mokaus muzikos mokykloje, bei anksčiau lankiau lengvąją atletiką. Nu tai va tiek. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Faker 0 Parašė Sausis 28, 2015 (redaguota) Malonu. Gaunate žodinį įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 2, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 28, 2015 Sveikas,malačius jog žaisi kašį,ir užsiemi sportų,palaikai fizine formą,sėkėms tau.Reikės pagalbos į až rašyk. David_Mcclure Lukas_Kentas 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas_Seen 17 Parašė Sausis 28, 2015 Sveikas atvykęs pas mus, malonu susipažinti, sėkmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
David_Mcclure 0 Parašė Sausis 28, 2015 Sveikas atvykęs pas mus, malonu susipažinti, sėkmės. Malonu. Sveikas,malačius jog žaisi kašį,ir užsiemi sportų,palaikai fizine formą,sėkėms tau.Reikės pagalbos į až rašyk. Sveiki, man irgi malonu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Sausis 28, 2015 Sveikas atvykęs į GreenSide , gerai praleisk laiką . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Sausis 28, 2015 Labas, malonu susipažinti sekės projekte, apie save laisvam plote galėjai daugiau parašyti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erik_Reflex 1 Parašė Sausis 28, 2015 Sveikas, malonu susipažinti. Sėkmės GreenSide projekte. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Sausis 28, 2015 Sveikas,malonu susipažinti su tavimi,bei linkiu tau sėkmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
David_Mcclure 0 Parašė Sausis 28, 2015 Sveikas atvykęs į GreenSide , gerai praleisk laiką . Sveikas,malonu susipažinti su tavimi,bei linkiu tau sėkmės. Sveikas, malonu susipažinti. Sėkmės GreenSide projekte. Sveiki man irgi malonu Labas, malonu susipažinti sekės projekte, apie save laisvam plote galėjai daugiau parašyti Sveikas, tai aš aprašiau pagrindinius dalykus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Sausis 28, 2015 Sveikas, sveikas. Nepamesk snapbacko. Sėkmės tau čia didžiausios, malonu susipažinti - L.M. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Paprika 3 Parašė Sausis 28, 2015 Sveikas, malonu susipažinti ir sėkmės tau šiame serveryje Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wast_Hugo 0 Parašė Sausis 28, 2015 Sveikas, malonu sėkmės žaidime ir gyvenime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Sausis 28, 2015 Sveikas man malonu susipažint,beje kur foto daryta? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
David_Mcclure 0 Parašė Sausis 28, 2015 Sveikas man malonu susipažint,beje kur foto daryta? Sveikas, Egipte daryta Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dembas_Feast 0 Parašė Vasaris 1, 2015 (redaguota) Sveikas malonu sekmes serveryje! Gaunate vieną įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 1, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gvidas_Gallardo 4 Parašė Vasaris 2, 2015 David_Mcclure malonu susipazynti! Sekmes serveryje ir gyvenime! Jei reikes pagalbos rasyk man i A.Z Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Micro_Edga 12 Parašė Vasaris 2, 2015 Sveikas Malonu Susipažinti, jeigu reikės pagalbos kreipkis. Padėsiu kuom galėsiu! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Scream 1 Parašė Vasaris 9, 2015 (redaguota) Sveikas Malonu Susipažinti, jeigu reikės pagalbos kreipkis. Padėsiu kuom galėsiu! Negalima rašinėti tokių pat pranešimų per visas temas, kitu atveju bausim kaip už freepostinimą ir nesvarbu kiek bus ten žodžių. Vienas įspėjimas. Redaguota Vasaris 9, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edgaras_Cheass 39 Parašė Balandis 13, 2015 Jūsų prisistatymas yra senai sukurtas. Jeigu norite, kad atrakinčiau jūsų prisistatymą, susisiekite su manimi. Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose