Justaz'Halberstad. 52 Parašė Gruodis 22, 2014 Nežinojau ką konkrečiai rašyti, tuose tai rašiau pagal save. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Gruodis 22, 2014 Coveri galėjai padaryti su kaimu, o ne su miestu. Nes čia viskas vyks kaime. Bet darbas tikrai neblogas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Gruodis 22, 2014 Gražus darbas, būtų gerai padaryti tokį ir kad automatiškai parašytu iš serverio informacija. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Impressible_Haze 4 Parašė Gruodis 22, 2014 Tobulieji zmogeli tobulieji vis graziau ir graziau darai saunuolis Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Gruodis 22, 2014 Gražus daugiau darbo ir geresni padarysi visai nieko padaryk dar koki Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fat_Sliekiukas 16 Parašė Gruodis 22, 2014 Nereikėjo dėti tų efektu, kažkaip ne taip atrodo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Gruodis 22, 2014 Kaip ir sakiau renderi reikejo atidirbti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pablo_Sidorov 12 Parašė Gruodis 22, 2014 Na neblogas, bet kaip ir sakė čia bus kaimeliai. 7/10 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Gruodis 22, 2014 Man visai patiko, tik gal būtų galima padidinti visą tai kas yra parašyta, čia gal man su regėjimu blogai ir vienas taip blogai matau, nu bet ždž.. išsakiau savo nuomonę, o šjp man gražu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Toske 54 Parašė Gruodis 22, 2014 Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose