Pablo Bandit 288 Parašė Rugsėjis 20, 2015 Labas šįkart siūlau perdaryti administratorių rinkimo modelį .Dabar administratorių galima nusipirkti bet jį gali nusipirkti kas tik netingi ir daro nesamonės free banai ižeidinejimai ir taip toliau .O aš siūlau padaryti atranką raštu ir norėdami tapti administratoriumi turėtume užpildyti anketą i administratoriaus postą ir šiame laiške- anketoje pasimatytų kiek žmogus pasiryžęs dėl serverio koks jo raštingumas savokos administratorius suvokimas taigi siūlau išrinkti kelis žaidėjus kurie vertintų anketas ir paskui apklaustų per Ts ar skype įvarių situacijų baudžiamojo kodekso ir taisyklių Patiko + rep Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jason_Gonzalez 1 Parašė Rugsėjis 20, 2015 Išvis man tas nepatinka, kad iš tiek žaidėjų, tiek daug adminų, aišku kiti perka ir panašiai, bet free duoti ir ten rinkti neverta, nes dabar netvarka su jais ir panašiai. Bet aš su Pablo idėja už.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edgaras_Mix. 236 Parašė Rugsėjis 20, 2015 Isvis siulyciau kurie perka 3lvl adminus tuos tik apklausti ir viskas kurie turi teise i uzblokavima zaideju arba isvis nuiimtu sia komanda ir rokas pats atejus pasitilejimuj uzdetu ji Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Katum Asas 105 Parašė Rugsėjis 20, 2015 Arba butu ta atranka bet viestiek reiketu ji pirkt. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pablo Bandit 288 Parašė Rugsėjis 20, 2015 Tai sakau kad reiktu padaryt atrankas o galetu nusipirkt 3 lvl bet tada turetu koks zmogus apklausineti ji bet tada adminas kainuotu daug daugiau kredu kokie 3 k ir tada butu daugiau uzpildanciu anketas kurie tikrai nori admino Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jarek_Quattro 260 Parašė Rugsėjis 20, 2015 Na čia viskas yra padaryta dėl pelno. Serverio savininkai už tai , kad perka adminus , gauna pelno , tai gerai. Dabar , kad ir perka , jie yra akylai stebimi , tai nemanau , kad reikia padaryti , su anketa. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Rugsėjis 24, 2015 Ačiū už idėją, bet ji nebus pildoma. Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose