Endukatas_Pro 7 Parašė Rugsėjis 23, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Endukatas_Pro • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Dwayne_Bond • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: čytinimas/TP • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dwayne Bond 627 Parašė Rugsėjis 23, 2015 Ką ?? Man pačiam užsibugino,nes tu pavogei mašina aš pribėgau prie mašinos ji nusiteleportavo,pribėgau vėl atrakinau ir išvažiavau kur čia čytai ? Plius išpradžiu afk buvau... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Endukatas_Pro 7 Parašė Rugsėjis 23, 2015 Per /pzu matosi PING/MS Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dwayne Bond 627 Parašė Rugsėjis 23, 2015 Aš budamas mašinoje, nuėjo į afk, ir stovėjau ant kalno jinai nuriedėjo,kai grįžau iš afk, nuvažiavau, nes tau rodo tik kas trumpam atsiduriau, ir vėl grįžau, nes išėjau iš afk... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dwayne Bond 627 Parašė Rugsėjis 23, 2015 Čia tapati problema kažkas su greenside afk sistema atsitiko... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Rugsėjis 23, 2015 Anketa atmesta , man irgi daug kartų taip būna , kad pasibūgina mašina jis nusiteleportuoja , kaip į ja įsėdi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose