Arnis_Selfie 107 Parašė Gruodis 22, 2014 Sveiki po YOUTUBE žiurinėjau visokius VIDEO ir pamačiau šita tai labai patiko sakau pasidalinsių su jimus Patariu žiurėti iki galo Ernis_Kėšas Kestas_Iron White_Man 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fat_Sliekiukas 16 Parašė Gruodis 22, 2014 Na bent man nėra garso kažkodėl. Bet žinau šita patiko. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
DexinoZ 0 Parašė Gruodis 22, 2014 (redaguota) Geras :DD Žaidėjas yra įspėjamas vienu įspėjimu Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); Redaguota Vasaris 4, 2015 Rytis_Bit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pasha_Dotexe 11 Parašė Gruodis 22, 2014 (redaguota) Gerūlis \ Žaidėjas yra įspėjamas žodiniu įspėjimu Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); Redaguota Vasaris 4, 2015 Rytis_Bit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
White_Man 3 Parašė Gruodis 22, 2014 Geras geras šitas, pramušė pas mane kirmėlių tuntai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Impressible_Haze 4 Parašė Gruodis 22, 2014 Afigenas gerulis :DDDDDDD iki ašaru juoko :DD kileris Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Gruodis 22, 2014 Žinau tokį čiūvelį kuris moka padaryti irgi tokį patį balsą, FUGERIS, jei kas žinot tokį.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dovis_Silver 9 Parašė Gruodis 22, 2014 (redaguota) Geras šitas. ;DD Žaidėjas yra įspėjamas žodiniu įspėjimu Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); Redaguota Vasaris 4, 2015 Rytis_Bit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Gruodis 22, 2014 Toks epic video krč. Žiūrėjau jo kitas laidas kaip patrulis ar koks tai :DDD Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulius_Slender 1 Parašė Gruodis 22, 2014 Nu tas tai pašnekėjo nuo negyvos bobos akinius pasiimė Arnis_Selfie 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gvidas_Dunno 0 Parašė Gruodis 22, 2014 (redaguota) Šitas geras :DDDDDD Žaidėjas yra įspėjamas žodiniu įspėjimu Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); Redaguota Vasaris 4, 2015 Rytis_Bit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Gruodis 22, 2014 Nu geras video tikrai juokinga buvo Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Gruodis 23, 2014 Geras video asmeniškai man tikrai patiko (Y) dėkui Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Gruodis 26, 2014 Labai jau seni šitie "personažai" dar mažas buvau ir jie ten maivydavosi prieš kameras ir nesuprasdavau ką jie ten megindavo parodyt . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_White 13 Parašė Sausis 22, 2015 Ramanauskas mldc yra! prikolistas toks čiūvėlis ;D bet čia ne filmas tai ne į ta skiltį papuoliai.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 22, 2015 Šitas geras Man patiko. Žiurėjau jau gal 7 sykius vis dar neatsibosta. Šaunuolis kad daliniesi daug kas nemate. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sid_Jayme 8 Parašė Sausis 22, 2015 Šitas neblogas video Šaunu jog pasidalinai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Micheal_Shadow 15 Parašė Sausis 22, 2015 Gers,gers ,šaunuolis ,kad tokių vaizdo įrašu pasidalinai! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
And Morello 51 Parašė Sausis 22, 2015 :DDD Nu ir pardavėjas, ne tai kad prekiautų o tai bazarina su vaikučiais. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas_Seen 17 Parašė Sausis 22, 2015 Konkrečiai stumia liaudis, pasijuokti buvo galima. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas 23 Parašė Sausis 22, 2015 " Nuo negyvos bobos nuėmiau" šitas tai konkrečiai nužudė, K_Nismo tokį patį balsą moka padaryti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tutukas_Cvr 6 Parašė Sausis 22, 2015 (redaguota) Kažkada žiurėjau, Neblogas Žaidėjas yra įspėjamas žodiniu įspėjimu (kitą kartą parašyk tuos žodžius , nes gausi įspėjimą) Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); Redaguota Vasaris 4, 2015 Rytis_Bit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wast_Hugo 0 Parašė Sausis 28, 2015 Puikus filmas-i šaunu kad daliniesi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Fix 2 Parašė Sausis 28, 2015 Geras šitas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose