Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 28, 2015 Sveiki visi, noriu pasidalinti šia modifikacija, kas nesuprato ką šis dalykas reiškia tai pažiurėkit į foto, manau suprasit O kas nesuprato man Į AŽ, parašykit.Parsisiuntimo nuoroda(ten tuo pačiu bus ir nuotrauka) - http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-mods/50623-normal-map-plugin-and-tools-10.html Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Sausis 28, 2015 Čia dėl TATTO ar kaip čia? Nesuprantu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Sausis 28, 2015 ką žinau.. paprastam gta gal ir reikalingas, samp'e nelabai.. nebent aš nesupratau kam jis reikalingas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 28, 2015 Oi šitas geras,dėkui einu tučtojau pasisiusiti dėkui jog daliniesi savo garderobų Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Sausis 28, 2015 Na man asmenišmai nereikia,o kaip kitiems tai nežinau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 28, 2015 Kas nesuprato ką šis modas daro, tai jis išryškina žmogaus raukšles Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vendelis_Savas 61 Parašė Sausis 28, 2015 cia padaro geresne vaizdo kokybe, particacle panasei yra, toks modas ar kaip ten. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnoldas_Bmw 2 Parašė Sausis 28, 2015 O ant originalių skinų keičia kažką ar tik modintų? Tas Trevoras tai Psihas :DD Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Sausis 28, 2015 Na manau čia yra dėl kokybės, bet skirtumo nepamačiau jokio.... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Sausis 28, 2015 aa supratau,bet vistiek tokie modai mepatinka Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wast_Hugo 0 Parašė Sausis 29, 2015 Šauni modifikacija, puiku kad daliniesi:) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose