Eimis_Neked 87 Parašė Sausis 28, 2015 Sveiki visi, norėčiau jog visi tie kurie domisi elektroninių cigarečių egzistavime ir jų modifikavime kaip " tank mod t.t " aprašytų kokią elektronine cigarete jie naudoja ir kokie jūsų įspūdžiai. Nerašykite apie tai jog jos kenkia ir pnš, nes tai nėra susėja su šios temos tematiką. Tuomet aš pradėsiu:Jau virš 1 mėnesio naudoju Aspire Atlantis + Hana DNA 30 Mod'a. Juo esu žiauriai patenkintas kadangi dūmo kokybė yra nepakartojima, jeigu įpilu daugiau negu 16mg nikotino, nuo vieno 3sec įtraukimo ( ryte ) gerai nuvelka. Taip pat dūmų kiekys yra žiauriai didelis, kam įdomu galite paseškoti Youtubeja.Nuotrauka: Baterija siekia iki 30W Lev_Div Silver_Deagle David_Esc 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lev_Div 1 Parašė Sausis 28, 2015 E-cigaretes rukau jau puse metu,bet ir cigaretes rukau. Is pirmo norejau mest cigaretes,buvau metes,bet neturiu daug valios tai taip ir gavos. Per puse metu,rukiau ir modu ir e-kalijanu ir t.t Bet labiausiai patiko box modai. Nes man jie ir gražiai atrodo,saugios ir gali det bet ka ant box modo. (žiurint kiek W turi box) Dabar turiu hana dna 50w ir kangertech sub. Gaminu pats skyscius tai isvis lafa Maladec,kad sukurei. Spaudziu desine ! p.s Pas tave ne hana,o cana. (nu beveik taspats ) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 28, 2015 Turiu Elektronine,joitech modas ir kaifunas irgi neblogai *cenzūra*u,bet dar turiu karaboka,per kuri per 2 sec išeina gal didėlis didėlis burbulas Rukau benikotinineBėja parduodu Airotanka,ką sudominau į pm duosiu foto. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dvl Gang 925 Parašė Sausis 28, 2015 Š tas jūsų E, pasiemi goldo pačioka ir parukai normalei, ne kai koks *cenzūra* elektra knisti, ot dushy Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eimis_Neked 87 Parašė Sausis 28, 2015 E-cigaretes rukau jau puse metu,bet ir cigaretes rukau. Is pirmo norejau mest cigaretes,buvau metes,bet neturiu daug valios tai taip ir gavos. Per puse metu,rukiau ir modu ir e-kalijanu ir t.t Bet labiausiai patiko box modai. Nes man jie ir gražiai atrodo,saugios ir gali det bet ka ant box modo. (žiurint kiek W turi box) Dabar turiu hana dna 50w ir kangertech sub. Gaminu pats skyscius tai isvis lafa Maladec,kad sukurei. Spaudziu desine ! p.s Pas tave ne hana,o cana. (nu beveik taspats ) Hana DNA 30, čia nuotrauka iš google, tingėjau ieškot, bet va suradau, štai maniškė: Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
David_Esc 2 Parašė Sausis 28, 2015 Turėjau F&S Mega-C elektroninę, visai patiko, maža kompaktiška, bet žiaauriai gera, dūmas geras ir skoniai jaučiasi. Panaudojau virš metų, ir tikrai nesigailiu ją pirkęs. Dabar ieškausi naujo varianto, kažko mažo, kompaktiško, bet tuo pačiu kokybiško ir gero, kadangi jau ta susidevėjo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lev_Div 1 Parašė Sausis 28, 2015 (redaguota) Hana DNA 30, čia nuotrauka iš google, tingėjau ieškot, bet va suradau, štai maniškė: O,čia hana Gaunate žodinį įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti pranešimą tik cituojant kito nario pranešimą (komentarą turi sudaryti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 4, 2015 Edis_Kingston Eimis_Neked 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Linas'Dpro 52 Parašė Sausis 28, 2015 Turėjau,kai mažesnis buvau Evod su Vivi-Nova kaitikliu,bet man jos būdavo tik dėl smagumo,nes jos manęs niekada taip ir "neapnešdavo",jei norėdavau normaliai parūkyt tai geriau rinkdavaus Marllboro arba Winston... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kornis_Melo 7 Parašė Sausis 28, 2015 E-Cigaretę rūkiau seniau - vasarą. Buvo gana paprasta, lygtais už 85 litus iš ekodumas.lt. Rūkiau maždaug ją 1 mėnesiuką ir pardaviau lygtais už 55lt ar 65lt, nes batarkė jau ėjo šaibon truputį. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Winston_Tobako 4 Parašė Sausis 28, 2015 Turejau kazkada kanger protank antra su evoodo baterija,o siaip tai man jos nelabai,kazkaip visada geriau ejo tikras dumas,tad pasilikau prie WINSTON Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fedia_Damnas 104 Parašė Sausis 28, 2015 Pradėjau nuo Vision spinner 2 ir Aspire nautilus mini. Dabar nesenai pardaviau RDA Dark Horse (0,5 varža) ir Hana Dna 30w modą. Nusprendžiau rišti su rūkymu. Eimi pirmai pagal antrą fotke pagalvojau, kad klasiokas, tik po to supratau, kad jo vardas kitoks, nes irgi tokį patį rinkinuką turi. Beje kaip tu nemiršti su tiek mg nikotino? Imdavau tik nulini arba 3-iejų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deleteee 6 Parašė Sausis 28, 2015 Nieko neparukai nuo tu elektriniu *cenzūra* jos savaites 2 parukai gerkle perst pradeda zodziu geriau jei rukai rukyk tikras Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eimis_Neked 87 Parašė Sausis 29, 2015 Pradėjau nuo Vision spinner 2 ir Aspire nautilus mini. Dabar nesenai pardaviau RDA Dark Horse (0,5 varža) ir Hana Dna 30w modą. Nusprendžiau rišti su rūkymu. Eimi pirmai pagal antrą fotke pagalvojau, kad klasiokas, tik po to supratau, kad jo vardas kitoks, nes irgi tokį patį rinkinuką turi. Beje kaip tu nemiršti su tiek mg nikotino? Imdavau tik nulini arba 3-iejų. Nežinau, prarukyti mano plačiai kai tik nusipirkau jaučiau, dbr nebe, nžn ar tai yra gerai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Don_Vito 1 Parašė Sausis 31, 2015 Turiu beveik nenaudojamą e-cigaretę, kuri susideda iš vision spinner ir mini pro tank 2. Šiaip ją įsigijau jau beveik prieš metus, bet pastaruoju metu jos nelabai benaudoju, kadangi jei jau rūkai - geriau rūkyti normalias, o ne kažkokius cheminius skysčius.. Žinoma abu kenkia, net nežinia, kuris labiau. Planuoju parduot ją ir šiaip nelabai propaguoju e-cigaretes, bet kai pats turiu, tai ir kitiems nedraudžiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nike_Silver 26 Parašė Sausis 31, 2015 Kartais parūkau kaip ir minėjau laisvalaikiais. Turiu Han Ir Kayfun 3.1 . Parduodu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Warning. 605 Parašė Sausis 31, 2015 Na aš neesu ypač didelis mėgėjas šių dalykų,tačiau turiu šokį tokį dalykėlį,kurį retkarčiais panaudoju EGO vamo v5 su VIVA tank kaitikliu.Tingiu fotografuoti ir mesti į pc tai šia lyginai tokia pat. Mantas_Project 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arvydas_Katkus 446 Parašė Sausis 31, 2015 Turiu aerotank mini ir vision spinner v2, gera, kiekvieną vakarą kapoju. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Silver_Deagle 48 Parašė Sausis 31, 2015 hmm šita dalyka neilgai turiu bet dalykas geras , stingray + zenith , dual coil , ohm 0.8 dūmu kiekis tikrai geras nenusivyliau.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Silver_Deagle 48 Parašė Sausis 31, 2015 Sveiki visi, norėčiau jog visi tie kurie domisi elektroninių cigarečių egzistavime ir jų modifikavime kaip " tank mod t.t " aprašytų kokią elektronine cigarete jie naudoja ir kokie jūsų įspūdžiai. Nerašykite apie tai jog jos kenkia ir pnš, nes tai nėra susėja su šios temos tematiką. Tuomet aš pradėsiu: Jau virš 1 mėnesio naudoju Aspire Atlantis + Hana DNA 30 Mod'a. Juo esu žiauriai patenkintas kadangi dūmo kokybė yra nepakartojima, jeigu įpilu daugiau negu 16mg nikotino, nuo vieno 3sec įtraukimo ( ryte ) gerai nuvelka. Taip pat dūmų kiekys yra žiauriai didelis, kam įdomu galite paseškoti Youtubeja. Nuotrauka: Baterija siekia iki 30W Neked o koki coilą susisukes? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eimis_Neked 87 Parašė Vasaris 1, 2015 Neked o koki coilą susisukes? Default coil for Aspire atlantis 20w-30w Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igor_Strelk 32 Parašė Vasaris 1, 2015 Vaikai nusišnėkat :D Nusiperkat gramą žolės už 40 lt ir parūkai normaliai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Vasaris 1, 2015 Mano draugas turi jointech ar kaip ten E - Cigaretę, tai ką žinau, gera, pasėmi braškių skyščio ir rūkai... ;D Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modis_Mtz 8 Parašė Vasaris 1, 2015 Šeip aš nerūkau man dar gyveni neatsibodo aš dar gyvent noriu!.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gvidas_Gallardo 4 Parašė Vasaris 2, 2015 Sveikas. Vps tos elektrines yra skirtos tam kad mestum rukyti o kaip jus prisiperkat ir zaidziat su jom.. prisizaisit o poto verksit kad pabegt nebegalit. Cia tik mano nuomone PEACE Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Audi_Simtas 5 Parašė Vasaris 2, 2015 Aš asmeniškai dabar naudoju Spiner 2 F&S firos, bei siūlyčiau persikų, vaisių mišinio, mandarinų, ananaso skonio skysčius man asmeniškai jie geriausi ir geriausio skonio. Dar MINI-T atnaujintą turėjau irgi FS firmos lieva galiu pasakyt. Daug turėjas... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose