Saiyan 16 Parašė Sausis 28, 2015 Iš karto atsiprašau jeigu rašau ne pagal kažkokią anketą (neradau jokio šablono ) NUOTRAUKA (Keistai atrodo, nes minimap'as persimato, o čia kelias matos ;d) NUOTRAUKA DL: http://www.failai.lt/m564tq792czr/GTA_V_HUD_by_DK22Pac.rar Įsirašyti labai paprasta. Tiesiog atsidarot failą, tada ENG folderį arba RUS, kaip jums geriau. Ten bus 2 folderiai [put to SA folder ir add-on] (jeigu norit, kad atrodytų, kaip pas mane, nedėkit to add-on), atsidarot tą "put to SA folder" ir rasit 1 failą ir 1 folderį. Tada juos įmeskit į savo GTA direktoriją. Ir vsio ;pp p.s jeigu norit, kad jums nerodytų ten kažkokios apie ginklą informacijos: To disable the "weapon stats" for SA-MP edit the file:"\GTAVHud_by_DK22Pac\mp\V_HUD_by_DK22Pac.ini"Search for the parameter "bShowWeaponStats=" and set it to 0.To disable the "map blur" search for the parameter "bNextGenRadar=" and set it to 0.All the parameters for SA-MP are stored in this file. Nuoroda iš kur aš siunčiausi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Sausis 28, 2015 Kažkoks samadielkinis HUD , turėtų būt MINIMape 3D gatvės ir visą kitą . Fontai taip pat turėtų pasikeisti , pinigai ir viskas kitą . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Saiyan 16 Parašė Sausis 28, 2015 Kažkoks samadielkinis HUD , turėtų būt MINIMape 3D gatvės ir visą kitą . Fontai taip pat turėtų pasikeisti , pinigai ir viskas kitą . Na čia kitoks šiek tiek ;d Fontus galima pasikeisti, aš nekeitęs ;] Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Sausis 28, 2015 Niekam nepatarčiau jo dėtis, nesamonė yra... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Sausis 28, 2015 Ai nepatiko visai labai jau parastas, net ne 3D gps... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 28, 2015 Šitas geras,parsisiusiu,o yra tipo tas menu ginklu ? dėkui jog atsakysi ir dėkui jog daliniesi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Sausis 28, 2015 Nu ne man iš vis nepatiko net,galėjai geresni įmesti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
David_Mcclure 0 Parašė Sausis 28, 2015 Originalas žymiai gražesnis už šitą ... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Fix 2 Parašė Sausis 28, 2015 Pritariu kitiems, kad originalas gražesnis nei šis modas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gasol1s 63 Parašė Sausis 28, 2015 Nuotraukoj kažkaip neaiškiai matosi, būtų visa foto gal eitų geriau suprasti, bet iš dabar nelabai gražus :x Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Sausis 28, 2015 nu nelabai kažką gražus modas,turiu grazesni c-hudą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wast_Hugo 0 Parašė Sausis 29, 2015 Šauni modifikacija, puiku kad daliniesi:) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose