Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Sausis 28, 2015 Sveiki,noriu pasidalinti savo kurtais avatarais jie jau yra tokie senesni nu nėra labai jau senei prieš koke savaitė kurti gal ar čiut vėliau jai patiks jums galėsiu padaryti šviežius ištimtus katik iš orkaitės.P.S juos buvau pasidalines pas Edgaro serve. PIRMI AVATARAI : http://imgur.com/dvtsyjR,75nW69p,haOxFmo,xgjivVH,ZZk8tTR,I6vk3nr,gJWl42g,v19yLAy,2tguUz1,5rofEzB,vXwmQ3N,zqWKcb6,py1GcdE,8wcyRTv,GyaX7TH,FWKjg9y,GidXaUq,fLTqXMU,0Pnygv1,qeaoXVz ANTRI AVATARAI : http://imgur.com/6VwmL7d,kjA9bii,SlFO3Qx,EbfXbMD,P7Yl*cenzūra*6,8RJGiCu,ASX9utk,vMxOgdJ,h7hB3cW,WI2V866,vBFZaJ6,UCjQBuN,e2zxKFQ,bRoFps9,Fa6TKt9,dOrhOuN,rpNiy9p,Hov7lW9,aJB1IDo,MvBMWx1,jnZBLCj,p69jEI0,JVzeJrv,uwwT5Ul,qpZ4LBd,hFjx44W TRETI AVATARAI : http://imgur.com/SFF8Fbu,CRZqIjC,FXgkX8m,DfcmaNz,7lCHyXt,8jhpZnL,KuATOUd,0fKMGUT,C4Mcuk5,NR9bawx,quQTCmN,UjEiwWl,TYZHF3B,GjjMTnk,uML7rUG,sUQzBOI,yVdxSxy,Sn7rEOj,kkfhwgX,JisLtEl,Ba31RXg,uTYXEvz,VlLuzBz,kbNCR2a,VF5HVrt,J4Lok4O,O7J38vL,U6XZkAB,6CPaQG2,Hxig7qQ KETVIRTI AVATARAI : http://imgur.com/geg7jon,Ow0WmN3,t0cPb7C,iaxWd6y,11YQm5J,mqxhW2I,KYN6jnV,2GCvYDS,igPsS7s,qTpf4m2,xtNje80,Ugwt8iA,Iq6GF9q,dfAKkaw,FJqyLNz,86mQStM,7TIsZyZ,di3hXVb,qaDFMed,R5fec5k#0 ATNAUJINIMAS NR 1 : ATNAUJINIMAS NR 2 : PATIKO UŽMESKITE LIKE IR BŪS KELEMI ATNAUJINIMAI Mister_Ink Dowis_Kiss brashkeaaa 3 kiti 6 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gasol1s 63 Parašė Sausis 28, 2015 Opa yra tikrai gražių darbų, pasiimsiu pora sėkmės toliau kuriant tokius darbus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 28, 2015 Na gražus gražus tie tavo avatrčikai, tik keli man atrodo yra ne tavo nes labai jau kažkur matyti Bet tiek to šaunuolis, sekmės tobulėjant. Priglausiu kelis Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tank_Eddye 51 Parašė Sausis 28, 2015 Gražiūs darbai, sekmės kuriant kitus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ace_Bic 2 Parašė Sausis 28, 2015 Yra visai neblogų darbų, gal kokį ir sau pasiimsiu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
David_Esc 2 Parašė Sausis 28, 2015 Tu kartais ne Naruto? (jei klystu - nekreipk dėmesio). Beje gražių visai yra, šaunuolis Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Sausis 28, 2015 Na gražus gražus tie tavo avatrčikai, tik keli man atrodo yra ne tavo nes labai jau kažkur matyti Bet tiek to šaunuolis, sekmės tobulėjant. Priglausiu kelis Visi yra mano,bet turbūt tu juos radai kitame serveryje pas Edgaro. Tu kartais ne Naruto? (jei klystu - nekreipk dėmesio). Beje gražių visai yra, šaunuolis Taip aš čia esu neklysti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 28, 2015 Omg čia visi tavo avatarai ,jei taip tai pize tu nesveikai krutas,sėkmės tau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Auris_Fierro 3 Parašė Sausis 28, 2015 (redaguota) Kelis radau gan neblogus Gaunate vieną įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 6, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
brashkeaaa 31 Parašė Sausis 28, 2015 Pasiemiau du iš pirmo ir antro pack ačiū spaudžiu patinka. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modis_Mtz 8 Parašė Sausis 30, 2015 Nu ką galiu pasakyti "Not Bad" man taip jau patiko šitie avatarai. Sėkmės tobulėjant! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Sausis 31, 2015 Šaunu labai kam patiko manieji avatarai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modestas_Wolf 433 Parašė Vasaris 1, 2015 Va va apie ką aš kalbu tikrai šaunus avatarai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Adidas_Never 20 Parašė Vasaris 1, 2015 Geruliai avatarai patiko su Adidas,tikrai pasiemu ir naudoju dekoju tau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vero_Tone 3 Parašė Vasaris 2, 2015 Yra tikrai gražių avatarų. Kelis pasiskolinsiu. Dėkui kad daliniesi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jery'Corres 4 Parašė Vasaris 2, 2015 Yra neblogų, yra ir nelabai tokių man bent. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pablo 0 Parašė Vasaris 2, 2015 Neblogi avatarai manau panaudosiu bent viena kažkur. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Vasaris 2, 2015 Šaunu kad patiko jums šie avatarai dar 2 like ir įmesiu geresnių update. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marius_Patio 9 Parašė Vasaris 2, 2015 Tikrai geri avatarai, pasiėmiau porą ateičiai, dėkoju kad pasidalinai lauksiu update, sėkmės kuriant naujus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Vasaris 6, 2015 Mantai, puikūs avatarai, pasiimsiu kaikuriuos, bet aš tau patariu, į vieną tą imgur sudėk, kad nereikėtų junginėti puslapių po vieną avatarą, čia pastaba tik. Avatarai tikrai gražūs, uždėjau reputacijos. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erikas_Norkus 6 Parašė Vasaris 6, 2015 Ačiū radau labai gražu avatara įkelk dar jai turi kokių Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Drunk_Homer 0 Parašė Vasaris 6, 2015 Tikrai grazus avatarai tik gaila kad tu jos nukopinai nuo lmg Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Vasaris 6, 2015 Tikrai grazus avatarai tik gaila kad tu jos nukopinai nuo lmg Tai kas,gi ten tas pats asmuo yra rašiau,kad pasidalinau juos pas Edgaro serveryje. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas_Bartkus 9 Parašė Vasaris 6, 2015 (redaguota) Tikrai gražūs avatarai! Sėkmės kituose darbuose, tik nenustok jų daręs. Redaguota Vasaris 6, 2015 Rokas_Bartkus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hatice_Leo 20 Parašė Vasaris 11, 2015 (redaguota) Visai patiko paskutinis atnaujinimas. Šaunuolis, yra labai gražių. Žaidėjas kaip matau turi 6 įspėjimus , tai duodu dabar žodinį įspėjimą už šios skilties taisyklių nesilaikymą . 6. Draudžiama prikelinėti senas temas; Redaguota Vasaris 11, 2015 Rytis_Bit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose