James'Stephen 32 Parašė Spalis 3, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: James`Stephen • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi siūlau padaryti jog DPD darbininkai turėtų daugiau darbo t.y. Žmogus nusipirkęs baldų ,parduotuvėje baldų. Viską nusipirkęs ko reikia DPD atvažiuotų prie baldų parduotuvės iš kitos pusės kur yra garažėlis ir paspaustų Y raidę ir krautų baldus visus kokius nusipirko. Poto reiktų atvežti juos į namus,sustoti prie garažo namo savininko ir paspausti Y raidę tiesiog rodytų,kad paėmę kažkokia dežę ir neša link garažo,ten paspaudžia Y raidę ir 1 baldas jau iškrautas. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Realistiškiau,įdomiau,daugiau darbo DPD darbuotojams. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Lil_Uzi Tomas_Bielka hugo armani 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Andrej_Valodė 124 Parašė Spalis 4, 2015 Omg,norėjau šnd rašyti tapati Parašysiu kita. Sutinku,nes dabar nerealu jog iš oro. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Spalis 4, 2015 Jau šitos visos įdėjos siūlytos senai mano , kai dar DPD direktorius buvau , sakė pagalvos , bet taip ir neįgivendino per tiek laiko Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James'Stephen 32 Parašė Spalis 4, 2015 Jau šitos visos įdėjos siūlytos senai mano , kai dar DPD direktorius buvau , sakė pagalvos , bet taip ir neįgivendino per tiek laiko Oh,net nepamenu,kad siūliai arba tiesiog nemačiau,beeet tikėkimės įgivendnis. Sabas_Brown 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Gruodis 20, 2015 Ši idėja jau senai užregistruota ir laukia savo eilės darbų eilėje. Ačiū už idėją. Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose