JasonWorthington` 19 Parašė Spalis 3, 2015 thx mister capelis for help with edit. +rep. ^^ Сristiano_Capelli Osen_Mario Teddy_Wudson 3 kiti 6 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Don_Salvatore(Alahas) 21 Parašė Spalis 3, 2015 O *cenzūra*(atsiprasau uz necenzurinius zodzius) ahujenai mldc O_O Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Сristiano_Capelli 2.748 Parašė Spalis 3, 2015 random cbug Žukas Osen_Mario 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Teddy_Wudson 805 Parašė Spalis 3, 2015 atsiusk savo auto cbug nes mano ne toks greitas man reik greitesnio Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Colinas 243 Parašė Spalis 3, 2015 Krc su auto irgi taip mokėčiau. (Y) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
JasonWorthington` 19 Parašė Spalis 3, 2015 atsiusk savo auto cbug nes mano ne toks greitas man reik greitesnio cia private Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose