Igor_Strelk 32 Parašė Sausis 28, 2015 Sakykit kas blogai, kas gerai Reikia pradėt mokintis photoshop čia mano pirmas darbas : Taipogi vertinam 1-10. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tutukas_Cvr 6 Parašė Sausis 28, 2015 Hmm, strėlė nieko gero, tik opacity padariai ir vsio Kai pirmas darbas kažka išmokai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 28, 2015 Kaip pirmam darbui tikrai duočiau 10+ Šaunuolis, sekmės tobulėjant Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igor_Strelk 32 Parašė Sausis 28, 2015 Dėkui daugiau kritikos man reik išmokt čia pirmas darbas blynas .. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hatice_Leo 20 Parašė Sausis 28, 2015 Kaip pirmas blynas, šiektiek prisvilęs. Bet tikrai gražu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Green_Tony 53 Parašė Sausis 28, 2015 gal galetum numesti kaip atrodė iki to kaip pabaigiai darbą? ta prasmė, norėčiau stocka pamatyt Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Colorado 11 Parašė Sausis 28, 2015 Labai gražus darbelis, jeigu nebūtum parašęs, kad tai tavo pirmasis darbas, tikrai taip nebūčiau manęs, nes atrodo gražiai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mynthon_Fresh 2 Parašė Sausis 28, 2015 Man, taip pat patiko, sėkmės kuriant toliau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Thomas Bilotti 5 Parašė Sausis 28, 2015 Labai sunku manyti, kad čia pirmas darbas . Darbas iš ties gražus, šaunuolis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igor_Strelk 32 Parašė Sausis 28, 2015 gal galetum numesti kaip atrodė iki to kaip pabaigiai darbą? ta prasmė, norėčiau stocka pamatyt Tuoj surasiu googlei palauk. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Saiyan 16 Parašė Sausis 28, 2015 Dėkui daugiau kritikos man reik išmokt čia pirmas darbas blynas .. Nelabai čia gausi kritikos. Daugelis tiesiog freepostina. Ir tokį darbą dar ankstoka vertint. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas_Image 760 Parašė Sausis 28, 2015 Šiaip čia nėra, ką vertint Sukurk ką nors rimtesnio, tada gali kreiptis, bet siūlau čia nesipublikuot, jei nori rimtesnio patarimo, gali eit į supergames, ar dar kur nors. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igor_Strelk 32 Parašė Sausis 28, 2015 Noriu ir rašau čia neuždrausit man. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Saiyan 16 Parašė Sausis 28, 2015 Noriu ir rašau čia neuždrausit man. O tau kas nors draudžia? Tiesiog darbus viešint dar ankstoka, bet čia tavo pasirinkimas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igor_Strelk 32 Parašė Sausis 28, 2015 O tau kas nors draudžia? Tiesiog darbus viešint dar ankstoka, bet čia tavo pasirinkimas. *cenzūra* gi kritikos gauni sako kas blogai padėda kaikurie kas čia blogo? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Saiyan 16 Parašė Sausis 28, 2015 *cenzūra* gi kritikos gauni sako kas blogai padėda kaikurie kas čia blogo? Nu čia ta kritika tai tokia: Kaip pirmas blynas, šiektiek prisvilęs Hmm, strėlė nieko gero, tik opacity padariai ir vsio Tiesą sakant, nepavadinčiau tai kritika ;d Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igor_Strelk 32 Parašė Sausis 28, 2015 Eik į šoną vaikas. Gerus žodžius ištrine. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dovis_Sander 3 Parašė Sausis 28, 2015 Nu kaip pirmas darbas tai gal toksai puse velnio,remelius galėjai tik gražesnius uždėt. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Sausis 28, 2015 Neblogai, neblogai, bet su tekstu ir geriau galėjo būti. Sekmės dirbant toliau, nenuleisk ranku.•Paslauga už paslauga - parašyk man į skype kada galėsiu padėti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Sausis 28, 2015 Kaip pirmas tai tikrai geras Reikia ir man jau kažką pradėti tobulėti.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igor_Strelk 32 Parašė Sausis 28, 2015 dĖKUI KAS NORMALIAI RAŠOT Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Black_Whisky 2 Parašė Sausis 28, 2015 Nu jetus jetus, kaip pirmas tikrai labai puikus darbas 10/10. Sėkmės tobulėjant Igori. Tikrai manyčiau nenuleisk rankų, gerai gfx'ini. Kolkas. Tikrai stenkis kažko pasiekti, linkiu tau būt geresnių GFX'eriu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Seba_Rusakov 59 Parašė Sausis 28, 2015 Kaip pirmi visai neblogas darbas tik RED COUNTY reiketu pariškint Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
David_Mcclure 0 Parašė Sausis 28, 2015 Man tai labai gražu. 10/10 be jokių kalbų Sėkmės tobulėjant Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igor_Strelk 32 Parašė Sausis 28, 2015 Dėkui malonu už gerus atsilipiemus meginsiu nenuleist rankų siekti daugiau kažko. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose