Igor_Strelk 32 Parašė Sausis 28, 2015 Sakykit kas blogai, kas gerai Reikia pradėt mokintis photoshop čia mano pirmas darbas : Taipogi vertinam 1-10. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tutukas_Cvr 6 Parašė Sausis 28, 2015 Hmm, strėlė nieko gero, tik opacity padariai ir vsio Kai pirmas darbas kažka išmokai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 28, 2015 Kaip pirmam darbui tikrai duočiau 10+ Šaunuolis, sekmės tobulėjant Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igor_Strelk 32 Parašė Sausis 28, 2015 Dėkui daugiau kritikos man reik išmokt čia pirmas darbas blynas .. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hatice_Leo 20 Parašė Sausis 28, 2015 Kaip pirmas blynas, šiektiek prisvilęs. Bet tikrai gražu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Green_Tony 53 Parašė Sausis 28, 2015 gal galetum numesti kaip atrodė iki to kaip pabaigiai darbą? ta prasmė, norėčiau stocka pamatyt Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Colorado 11 Parašė Sausis 28, 2015 Labai gražus darbelis, jeigu nebūtum parašęs, kad tai tavo pirmasis darbas, tikrai taip nebūčiau manęs, nes atrodo gražiai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mynthon_Fresh 2 Parašė Sausis 28, 2015 Man, taip pat patiko, sėkmės kuriant toliau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Thomas Bilotti 5 Parašė Sausis 28, 2015 Labai sunku manyti, kad čia pirmas darbas . Darbas iš ties gražus, šaunuolis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igor_Strelk 32 Parašė Sausis 28, 2015 Šią dieną 2015-01-28 į 18:21, Green_Tony rašė: gal galetum numesti kaip atrodė iki to kaip pabaigiai darbą? ta prasmė, norėčiau stocka pamatyt Tuoj surasiu googlei palauk. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Saiyan 16 Parašė Sausis 28, 2015 Šią dieną 2015-01-28 į 18:19, Igor_Strelkov rašė: Dėkui daugiau kritikos man reik išmokt čia pirmas darbas blynas .. Nelabai čia gausi kritikos. Daugelis tiesiog freepostina. Ir tokį darbą dar ankstoka vertint. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas_Image 760 Parašė Sausis 28, 2015 Šiaip čia nėra, ką vertint Sukurk ką nors rimtesnio, tada gali kreiptis, bet siūlau čia nesipublikuot, jei nori rimtesnio patarimo, gali eit į supergames, ar dar kur nors. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igor_Strelk 32 Parašė Sausis 28, 2015 Noriu ir rašau čia neuždrausit man. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Saiyan 16 Parašė Sausis 28, 2015 Šią dieną 2015-01-28 į 18:32, Igor_Strelkov rašė: Noriu ir rašau čia neuždrausit man. O tau kas nors draudžia? Tiesiog darbus viešint dar ankstoka, bet čia tavo pasirinkimas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igor_Strelk 32 Parašė Sausis 28, 2015 Šią dieną 2015-01-28 į 18:34, nojuzART rašė: O tau kas nors draudžia? Tiesiog darbus viešint dar ankstoka, bet čia tavo pasirinkimas. *cenzūra* gi kritikos gauni sako kas blogai padėda kaikurie kas čia blogo? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Saiyan 16 Parašė Sausis 28, 2015 Šią dieną 2015-01-28 į 18:35, Igor_Strelkov rašė: *cenzūra* gi kritikos gauni sako kas blogai padėda kaikurie kas čia blogo? Nu čia ta kritika tai tokia: Atsakyti Kaip pirmas blynas, šiektiek prisvilęs Atsakyti Hmm, strėlė nieko gero, tik opacity padariai ir vsio Tiesą sakant, nepavadinčiau tai kritika ;d Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igor_Strelk 32 Parašė Sausis 28, 2015 Eik į šoną vaikas. Gerus žodžius ištrine. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dovis_Sander 3 Parašė Sausis 28, 2015 Nu kaip pirmas darbas tai gal toksai puse velnio,remelius galėjai tik gražesnius uždėt. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Sausis 28, 2015 Neblogai, neblogai, bet su tekstu ir geriau galėjo būti. Sekmės dirbant toliau, nenuleisk ranku.•Paslauga už paslauga - parašyk man į skype kada galėsiu padėti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Sausis 28, 2015 Kaip pirmas tai tikrai geras Reikia ir man jau kažką pradėti tobulėti.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igor_Strelk 32 Parašė Sausis 28, 2015 dĖKUI KAS NORMALIAI RAŠOT Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Black_Whisky 2 Parašė Sausis 28, 2015 Nu jetus jetus, kaip pirmas tikrai labai puikus darbas 10/10. Sėkmės tobulėjant Igori. Tikrai manyčiau nenuleisk rankų, gerai gfx'ini. Kolkas. Tikrai stenkis kažko pasiekti, linkiu tau būt geresnių GFX'eriu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Seba_Rusakov 59 Parašė Sausis 28, 2015 Kaip pirmi visai neblogas darbas tik RED COUNTY reiketu pariškint Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
David_Mcclure 0 Parašė Sausis 28, 2015 Man tai labai gražu. 10/10 be jokių kalbų Sėkmės tobulėjant Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igor_Strelk 32 Parašė Sausis 28, 2015 Dėkui malonu už gerus atsilipiemus meginsiu nenuleist rankų siekti daugiau kažko. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose