White_Man 3 Parašė Gruodis 22, 2014 Dėkui visi vyrai už palaikimą, šį kart neskelbiu savęs laimėtojų, nes Mantvis negalvojo, kad bus didesnį ar gražesnį apartamentai. (Ne išsireiškiau tik pasakiau kaip yra, pagal mane) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
DexinoZ 0 Parašė Gruodis 22, 2014 White . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dovydas_Bumeris 5 Parašė Gruodis 22, 2014 Man labiau patiko White_Man bet Mantvis_Daedo irgi gražiai padarė Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Moretti 11 Parašė Gruodis 22, 2014 White_Man gražiau, tekstūros, viskas . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Gruodis 23, 2014 Man ai patiko ir tas ir tas tai duodu keikvienam po puse balų. :)sėkmės tobulėjant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Oliver_Brown 280 Parašė Gruodis 23, 2014 White_Man, gražesnės tekstūros ir gražiau atrodo, šaunuolis ir Mantvis irgi gražus darbelis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Daniel 4 Parašė Gruodis 23, 2014 (redaguota) White_Man gražesnis. Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); Žodinis įspėjimas. Redaguota Gruodis 23, 2014 Rokas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rimvydas_Nesvarbu 25 Parašė Gruodis 23, 2014 White_Man gražesnis darbas Tekstūros gražios. Bet ir mantvio neblogas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Benjamin_Orbit 1 Parašė Gruodis 29, 2014 Abudu darbai yra gražūs, tačiau išsiskiria savo unikalumu. Šiuo atvėju - White_Man darė prezidentinį, tokį kaip jau vilos interjierą, o Mantvis_Daedo darė paprastą, šiuolaikinį butuką. Tačiau, kad ir kaip belygintum White_Man darbas yra gražesnis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mim_Whisper 24 Parašė Gruodis 29, 2014 aš už W'Man , darbas gražesnis bei unikalesnis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jacky_White 1 Parašė Sausis 12, 2015 White_Man man dabar žymiai gražiau žiūrisi, bet nesmerkit ir Mantvio, niekas negimėm tobulai mogiedami. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Sausis 17, 2015 Atnaujink linkä,nes pasenes. pakolkas mantvis Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_White 13 Parašė Sausis 21, 2015 Vidus šaunus, bet iš lauko mano manymu nelabai atrodytu gerai kai kažkur ore kažkas kabo ;D Galėjai ir geresnė vietą surasti ar kokiam namo viduje padaryti 9/10 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wast_Hugo 0 Parašė Vasaris 7, 2015 Puikus map Darbas, šaunu kad daliniesi ar kuri juos. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose