Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×
Helovinas beldžiasi į duris! ×

Peikiu mediku pavaduotoja Edgaras_Mix

And_Miami

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :And_Miami

• Pavaduotojo Vardas_Pavardė serveryje :Edgaras_Mix

• Kokiai firmai šis pavaduotojas atstovauja ?:Mediku.

• Už ką šis pavaduotojas yra peikiamas ?:Nepagarba serverio žaidėjams.

• Kokiai taisyklei šis pavaduotojas nusižengė ?:1.2.0 Direktorius ir pavaduotojas privalo gerbti visus serverio žaidėjus ir visiem suteikti lygias teises įsidarbinti į savo firmą.

1.3.0 Direktorius ir pavaduotojas privalo būti pavyzdys visuomenei, todėl turi vengti necenzūrinės leksikos, čytų, bugų naudojimo ir kt.

• Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi pavaduotojo pažeidimas :

c08b787630af9124dc1051816c86c846398.png

d30b0c69bc415f03f2b554aa587ee838642.png

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

1.2.0 Direktorius ir pavaduotojas privalo gerbti visus serverio žaidėjus ir visiem suteikti lygias teises įsidarbinti į savo firmą.

Nesupratau, o kur aš nesuteikiu lygių teisių įsidarbinti į savo firmą.??? O mink - '' EIK'' kita forma, morda- veidas kita forma, taigi nematau įžeidimų :), gal čia kažkiek prisipažįstu bandau nusiplauti ar kažką tokio, bet And_Miami  savo pono direktoriaus žodžių neįkelia ir visas serveris neapsikenčia pono Egidijaus_Kezos darbuotojų nesąmonių darymo, tuo pačiu ir man, todėl kantrybė neatlaikė. Jeigu įžeidžiau atsiprašau nuoširdžiai :)

P.S Kalbėjau su Keza, o jis pastoviai įsiterpia su savo nuomonę, todėl ir parašiau tokį sakinį, nes man jis yra neįdomus ir jau nebepirma kartą gaunu papeikimą, butent iš Egidijaus_Kezos darbuotojų ( PD firmos).

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prieš apklausinėjant šį pavaduotoją turėjau informacijos jog galimai mėgstantis įsivelti į konfliktus. Apklausos metu išsiaiškinau, jog šis žmogus sieks išmokti kontroliuoti savo impulsyvumą. Pavaduotojas gauna 1/3 įspėjimą, su galimybe jį išsitaisyti daugiau nedemonstruojant savo protrūkių visuomenėje, bei kitu aktyviu, nuoširdžiu darbu savo firmoje. Ir daugiau jokių atmazų "morda - veidas, ne įžeitimas. *cenzūra* - miestas, o ne keiksmažodis ir t.t.". Man žmogiškoji pusė - prioritetas prieš tai kas "yra ant popieriaus", o tai buvo agresyvi leksika, kuri nevalia betkokiam firmos vadovui.

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

• Nariai peržiūrėję temą

1 narys peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.