John_Whiite 34 Parašė Sausis 28, 2015 Taigi sveiki visi. Na aš kokius pusantrų metu nedirbau su PS, bet dabar atėjo noras vėl dirbti. Taigi po ilgos pertraukos padariau avataras. nu nežinau patiks nepatiks. Taigi labai noriu išgirsti ponu profesonalu nuomonės kas blogai, kas gerai, ką reikėtu daryti. Avataras- Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Drunk_Homer 0 Parašė Sausis 28, 2015 Nu tikrai grazus darbas, galietum savo gfx parduotuve atidaryt, butu visai neblogai ;d Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Whiite 34 Parašė Sausis 28, 2015 Nu tikrai grazus darbas, galietum savo gfx parduotuve atidaryt, butu visai neblogai ;d Na tikrai dėkui tau už tavo nuomone. Ačiū labai. Net nesitikėjau, kad kažkam gali patikti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kornis_Melo 7 Parašė Sausis 28, 2015 Stockas tai tobulas, bet kur rėmeliai ?? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sid_Jayme 8 Parašė Sausis 28, 2015 Šiaip asmeniškai man tai ŽIAURIAI gražu tokie avatarai, ir jei neužpyksi paiimsiu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Sausis 28, 2015 Dydis negražus ir rėmeliai ne kokie. Gal ir neblogai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Sausis 28, 2015 Nors ir ne profaaz ir ne ponas . Darbas atliktas nepriekaistingai bus proga ji panaudoti . Pasigedau bent minimaliu remeliu . Ten nepagavau po desine krastine kazkokia rudesne juosta kam ji? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Micheal_Shadow 15 Parašė Sausis 28, 2015 Taigi sveiki visi. Na aš kokius pusantrų metu nedirbau su PS, bet dabar atėjo noras vėl dirbti. Taigi po ilgos pertraukos padariau avataras. nu nežinau patiks nepatiks. Taigi labai noriu išgirsti ponu profesonalu nuomonės kas blogai, kas gerai, ką reikėtu daryti. Avataras- Gali pasakyti ką tu čia padariai,matosi,tik tavo daryta pilką liniją...? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Whiite 34 Parašė Sausis 28, 2015 Dėkui už nuomones. Ikėliau antra darba. Jau su remeliais. Visai pamiršęs buvau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Anthony_Martial 119 Parašė Sausis 28, 2015 Rėmelių reikia, dydį galėjai mažesnį pasirinkt, bet visumoje - visai neblogai. GG. #rekt Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Sausis 28, 2015 Avataras? Rokai, niekas negali įvertinti tavo sugebėjimu iš avatarų, kur kažką rimčiau kaip parašai su tekstu ar render darbai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ponaitis_Evaldas 32 Parašė Sausis 28, 2015 Neblogai tikrai , rimtai atidaryk gfx parduotuvę . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas 23 Parašė Sausis 28, 2015 Tikrai verti dėmesio ypač antras, aww so sweet. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Silver_Deagle 48 Parašė Sausis 28, 2015 Labai gražu man asmeniškai patiko žmogau turi tikrai gerą talentą jaigu pasistengtum galėtum dar geriau padaryt bet puiku P.S jaigu reikėtu tavo pagalbos padarytum man gal pora? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Whiite 34 Parašė Sausis 29, 2015 Aciu visiemsvuz i vertinimus. dekui pofka u kritika .man ji padejo Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Louis 60 Parašė Sausis 29, 2015 Padaryta gan neblogai, bet nepatinka man toks dydis... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wesley_Johnson 27 Parašė Sausis 29, 2015 Tai kad nieko čia sunkaus padaryt tokį avatarą :DD. O šeip dišovas ;/ Louis Thomas_Matthew John_Juske 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Sausis 29, 2015 Iš tiesų maniau bus žiauresni Bet gavosi tikrai gražiai, pagirtina Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Whiite 34 Parašė Sausis 29, 2015 Iš tiesų maniau bus žiauresni Bet gavosi tikrai gražiai, pagirtina Ačiū hot'ai. Žinau, kad tu už mane koki 1000 kartu geriau dirbi tai padėsi kadanors Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose