Seba_Rusakov 59 Parašė Sausis 28, 2015 My Old Galery: http://rusakovdesign.imgur.com/ Tai yra mano senoji darbu galeryja darbai daryti minimaliai prieš 5-6 menesius. Vertinam David_Esc Pofka_Srd Stefan_Persson 3 kiti 6 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Sausis 28, 2015 Kad ir kas moka kažka tipo geriau, bet tu būsi mano fovoritas tarp grafikos, labai gražu. Seba_Rusakov 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Sausis 28, 2015 Spaudžiu LIKE vien dėl gaujos "Tie Geresni" Matosi ŽIAURIAI gera gaują buvo. !!!!! Žiauriai gerai GFX'ini !!!! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Seba_Rusakov 59 Parašė Sausis 28, 2015 Kad ir kas moka kažka tipo geriau, bet tu būsi mano fovoritas tarp grafikos, labai gražu. AČIŪ UŽ PALAIKYMA. ;*** Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Seba_Rusakov 59 Parašė Sausis 28, 2015 Spaudžiu LIKE vien dėl gaujos "Tie Geresni" Matosi ŽIAURIAI gera gaują buvo. !!!!! Žiauriai gerai GFX'ini !!!! Kad žiaurei gerai tai tikrai negfx'inu , o dėl gaujos tai tiesa žiauriai gera buvo Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Green_Tony 53 Parašė Sausis 28, 2015 oj Seba mačiau ne viena tavo darba, gražu ka čia galima bepridurti ) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Seba_Rusakov 59 Parašė Sausis 28, 2015 oj Seba mačiau ne viena tavo darba, gražu ka čia galima bepridurti ) ačiū už palaikyma. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas_Seen 17 Parašė Sausis 28, 2015 Kiek galėjau pamačiau tavo darytus GFX darbus tikrai likau sužavėtas, realiai man tai patiko, ir galiu tave stipriai palaikyti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sarunas_Blaster 0 Parašė Sausis 28, 2015 Nuostabus darbai . kelis pasimiau, būtinai panaudosiu . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Seba_Rusakov 59 Parašė Sausis 28, 2015 Ačiū, už palaikyma bet daugiau norečiau ivertinimo ypač apie STOCK Darbus ačiū. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Green_Tony 53 Parašė Sausis 28, 2015 + man Vika albumas patiko ;D o šeip tai, mano manymu va čia tas pattern yra nereikalingas, arba galėjai dar opacity pamažint kad tekstas ryškesnis atrodytu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Sausis 28, 2015 + man Vika albumas patiko ;D o šeip tai, mano manymu va čia tas pattern yra nereikalingas, arba galėjai dar opacity pamažint kad tekstas ryškesnis atrodytu. Dėja mielas drauge, čia tekstas išblurintas. Manau kad stock atidirbtas, sublurintas užnugaris o mašina išryškimta, o tektas buvo derinamas. Seba_Rusakov 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Franklinas_Elo 55 Parašė Sausis 28, 2015 Myliu skyriu Tie Geresni ir kur foto su foto su Garema <3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ananasu_Fabrikas 63 Parašė Sausis 29, 2015 Oooo Vikos papai <3 Daugiau neturiu ką pasakyti ,kad be to ,kad Tu esi mano naujasis favoritas. Ir aišku dar PRAŠAU grįžk prie GFX. Norėčiau pamatyti Tavo naująją galerija ! Tobulėk ir nesustok ! Dar tokių gražių darbų gyvenime nematęs. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Micheal_Shadow 15 Parašė Sausis 29, 2015 My Old Galery: http://rusakovdesign.imgur.com/ Tai yra mano senoji darbu galeryja darbai daryti minimaliai prieš 5-6 menesius. Vertinam Nesitikėjau seba,kad tu gali imti iš interneto darbus... http://www.deviantart.com/art/Rank-PSD-Black-Neon-194290248 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Seba_Rusakov 59 Parašė Sausis 29, 2015 Nesitikėjau seba,kad tu gali imti iš interneto darbus... http://www.deviantart.com/art/Rank-PSD-Black-Neon-194290248 Buvau Jaunas gfx'eris kuris daug nemokejo ir turejo dideli nora ismokti gfx'int todel rangai buvo copy. Tai pripažistu nors ir kaip geda būtų. RANGAI DELETE Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Seba_Rusakov 59 Parašė Sausis 29, 2015 (redaguota) Oooo Vikos papai <3 Daugiau neturiu ką pasakyti ,kad be to ,kad Tu esi mano naujasis favoritas. Ir aišku dar PRAŠAU grįžk prie GFX. Norėčiau pamatyti Tavo naująją galerija ! Tobulėk ir nesustok ! Dar tokių gražių darbų gyvenime nematęs. Jo geri vikos papai AČIŪ UŽ PALAIKYMA. Gaunate vieną įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); (Doublepost) -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 2, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Sausis 29, 2015 *cenzūra*.. Darbai - neįtikimo grožio, kaip jūs taip sugebat ? .. O dėl rangų tai ** Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Sausis 29, 2015 Seniuk, darbai tai osum! Keletas pasiimsiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Louis 60 Parašė Sausis 29, 2015 Na yra tikrai labai gražių GFX darbų, sėkmės tau tobulėjant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tutukas_Cvr 6 Parašė Sausis 29, 2015 Neblogi tie gfx darbai, ypač tie ,,Vika" Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vendelis_Savas 61 Parašė Sausis 29, 2015 saunu sebuse, kaip visada. Tie Geresni best. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_White 1 Parašė Sausis 29, 2015 Gražūs darbai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas_Image 760 Parašė Sausis 29, 2015 Nieko gero pas tave nematau, vien parašai ir avatarai, o ten kur su smudge, įdėja nebloga, bet ne iki galo Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dvl Gang 925 Parašė Sausis 29, 2015 Tą tavo galerija jau kokius metus turiu išsisaugojęs pas save pc t.y nuorodą, tai iš ten svolačių gfx'us *cenzūra*inu ant parašų, gražųų ) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose