Belgas_Granata 12 Parašė Sausis 28, 2015 Sveikučiaiii ! Tai ką sugalvojau toki dalyką, tesiog man labai įdomu paliko ką jus manot apie mane? Bei kokią jūs susidarę nuomonė apie mane ? Rieškit tiesiai šviesiai ! Katrie net nežino galit nekomentuot tik dėl postu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Sausis 29, 2015 Nu Sveikas Belgai, prieš starta mes labai daug bendravom daug šnekejom pamenu, pasirodei tikrai mldc. O dabar kai servas jau startavęs nelabai taip ir be bendrauji, gal man čia tai atrodo. Na nežinau, visa laiką nueidavome kur nors pabazarint apie ką nors. Dabar nei poke nei ką.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dash_Berlin 0 Parašė Sausis 29, 2015 Sveikas , Belgai , apie tave nieko nežinau , nebendravau , bet iš tavo nick susidaro įspudis , kad tu nesi vaikas. ( Atsiprašau jei įžeidžiau , žinau galbūt tas komentaras atrodo kvailai , tikrai atsiprašau) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hatice_Leo 20 Parašė Sausis 29, 2015 Sveikas, granata. Man rodos esu buvus kartu su tavim kažkokiam projekte. Na bet gal tik nick buvo panašus. Šiaip nepažįstu ir nuomonės neturiu, tai... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Milgevic 0 Parašė Sausis 29, 2015 Sveikas atrodai maladėc, nors dar nelabai pažįstu šiaip... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.380 Parašė Sausis 29, 2015 Tokių temų kurti negalima. Temos autorius gauna žodinį įspėjimą. Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose