Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

[0.1.5] Slaptas krovinys, by gauju lyderiai.

Danielius_Molokovv

Rekomenduojamas pranešimas

aukso žodžiai. Pats gruzinas sakė, kad gaujose yra tokių idiotų kurie iki šiūkšliavežių nuo banko nuvažiuot trunka penkias minutes, tai žinai..

tai čia vpš kita istorija, būtų galima padaryt, kad slapto krovinio metu mirus nuo pd rankos nebūtų jailinama ir vsio, otai per pusvalandį gaujoms būtų tiesiog per lengva, nes jeigu gaujos užsiima poziciją, tai mes per 30 min tik pajudam iš banko ir tai tik dėl to, kad mes sugebam su taktikom išjudėt iš ten, o gaujiniai taktikų naudot  nemoka. Mes dirbam kaip kumštis, o gaujos.. Na matote ką gaujos daro - verkia, kad pralaimėjo...

Sutinu su mister_crime (ne dėlto kad jis mano dirikas) nes sako tiesa. Taip prižasitu šiandienos 2015,10,09 dienos gruzino taktiką tikrai isiraše i mano minti iš kurios galėtu mokytis musu naujokas Danielius_Molokov (neisižeisk bet jis už tave daugiau žaidžia čia ir mokysi iš jo) Vos paemėm krovini per 40min(apytiksliai) ir tai buvo Smagu nes kai pasakoja Valis_Kent kad jis vienas viežiodavo krovini per 5min tai nemanau kad labai idomu buvo žaist.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.