Lukas_Milgevic 0 Parašė Sausis 29, 2015 (redaguota) Jūsų vardas - Lukas. Kiek jums metų - 18 metų, suėjo Lapkričio 26 dieną. Jūsų nuotrauka - Daugiau nuotraukų į pm rašykite, jei pamatyti norite. Esu žiauriai linksmas žmogus, niekados niekam blogo nepasakysiu, iš manęs visada galite tikėtis pagalbos, mokausi APRC, esu iš Alytaus, mėgstu laisvalaikiais žaisti SA-MP, NBA, ir dar visokiausius žaidimus, sportuoju ir taip pat daug, esu lankęs Rankinį, Futbolą, Karatė, šiaip labiausiai mėgstu žaisti Krepšinį sergu už L.Rytą, NBA lygoje už J.Valančiūną, užaugęs planuoju susirasti gerą darbą sukurti šeimą ir t.t, brolių sesių neturiu esu vientrutis. Tai tiek apie mane, jei norėsite sužinoti dar daugiau, parašysite man į kontaktus, arba į PM ( privačią message. ) Redaguota Sausis 29, 2015 Lukas_Milgevic Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Johnny_Torreno 2 Parašė Sausis 29, 2015 Rankinis kietas žaidimas. (y) Sveikas ir sėkmės. Lukas_Milgevic 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Milgevic 0 Parašė Sausis 29, 2015 Rankinis kietas žaidimas. (y) Sveikas ir sėkmės. Sveikas jo Johnny , ir man malonu susipažinti, sėkmes žaidime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vitalikas'Slim 24 Parašė Sausis 29, 2015 Sveikas atvykęs. Malonu susipažinti, sėkmes žaidime! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Milgevic 0 Parašė Sausis 29, 2015 Sveikas atvykęs. Malonu susipažinti, sėkmes žaidime! Sveikas Vitalijau, ir man malonu, sėkmes ir tau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Milgevic 0 Parašė Sausis 29, 2015 (redaguota) Labas, malonu. Sveikas Lukuti, malonu Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); Vartotojas nubaustas. Redaguota Vasaris 2, 2015 Rokas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Malosi 1 Parašė Sausis 29, 2015 Sveikas , malonu sispiazinti Sekmes tau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Milgevic 0 Parašė Sausis 29, 2015 Sveikas , malonu sispiazinti Sekmes tau Sveikas Jack'ai, ir ma malonu sekmes ir tau žaidime, bei projekte. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas_Elite 1 Parašė Sausis 29, 2015 (redaguota) Sitas matytas xd swx. Gaunate vieną įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 2, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Milgevic 0 Parašė Sausis 29, 2015 Sitas matytas xd swx. Ir tu man kažkur matytas sveikas Deivuk. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Louis 60 Parašė Sausis 29, 2015 Sveikas, Lukai, tavo prisistatymas tikrai puikus. Tikrai šauniai viską apie save parašei, man labai malonu susipažinti. Sėkmės tau žaidžiant serveryje Jason_Morrello Lukas_Milgevic Wesley_Johnson 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Milgevic 0 Parašė Sausis 29, 2015 Sveikas, Lukai, tavo prisistatymas tikrai puikus. Tikrai šauniai viską apie save parašei, man labai malonu susipažinti. Sėkmės tau žaidžiant serveryje Sveikas, ir man malonu Arnoldai, sėkmes tau kuo didžiausios irgi ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ištrintas. 11 Parašė Sausis 29, 2015 Sveikas, malonu susipažinti Gaunate vieną įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edgaras_Cheass 39 Parašė Sausis 29, 2015 Sveikas Lukai, malonu susipažinti su tavimi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Milgevic 0 Parašė Sausis 29, 2015 Sveikas Lukai, malonu susipažinti su tavimi. Sveikas Edgariuk, ir man malonu, sėkmes šiame projekte tau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Antonio_Silva 14 Parašė Sausis 29, 2015 Sveikas , žmogau malonu susipažinti labai matytas kažkur esi , tiesiog sėkmės tau čia. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Milgevic 0 Parašė Sausis 29, 2015 Sveikas , žmogau malonu susipažinti labai matytas kažkur esi , tiesiog sėkmės tau čia. Sveikas Antonijau, galbūt kažkur kitam serverį matei, aš iš Dzūkijos. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Fix 2 Parašė Sausis 29, 2015 (redaguota) Sveikas, maloonu :3 Sėkmės žaidime. Gaunate vieną įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 2, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Soar_High 10 Parašė Sausis 29, 2015 Sveikas, malonu ir sėkmės įgyvendinti, kad ir ko sieki šiame serveryje. Lukas_Milgevic 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Milgevic 0 Parašė Sausis 29, 2015 Sveikas, maloonu :3 Sėkmės žaidime. Sveikas ir man labai, malonu sekmes žaidime ir tau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vytas_Weitis 30 Parašė Sausis 29, 2015 Šaunu, kad sportuoji, taip pat sėkmės serveryje. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Milgevic 0 Parašė Sausis 29, 2015 Šaunu, kad sportuoji, taip pat sėkmės serveryje. Sveikas ir tau sėkmes Vytuk. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas 23 Parašė Sausis 29, 2015 zdrw kentov, malonu susipažinti, matosi iškart rimtas, paskaičius apie tave visai sudominai kas per frajeris busi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Milgevic 0 Parašė Sausis 29, 2015 (redaguota) zdrw kentov, malonu susipažinti, matosi iškart rimtas, paskaičius apie tave visai sudominai kas per frajeris busi Sveikas kentūha, sėkmes tau. Gaunate vieną įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 2, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wast_Hugo 0 Parašė Sausis 29, 2015 Sveikas, malonu susipažinti , didžiausios sėkmės tau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose