Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Antonio_Silva

Neaktyvus

  • 97

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Apie Antonio_Silva

  • Gimtadienis 1995.05.11
  1. Labas vakaras vakar buvome tinychate kalbėjome normaliai, kol neatėjo vienas herojus ir neišmokė mūsų kas yra tikras vyras Iškalbingiau už tūkstančius žodžių http://www.part.lt/img/0e78b2adfd346e41c0aff5ffee7de573831.png
  2. Norėjau paklausti gal kas pirkote bilietus į Weekend Baltic Festival 2015? Pernu paplūdimio šventėje Estijoje, bilietai parduodami tik nuo 18 metų?

  3. va va, šūdai sekioja bosą, Rks#Tbps

  4. Jeigu jau keli savo darbą, priimk kritika, jeigu nemoki jos priimti - nekurkite.
  5. Kur čia nemažės žaidėjų skaičius , jeigu administracijai parašai dėl pavogtos paskyros , ir jau 6 dienas nepadeda, Tai... O forume kiaura diena sėdi.

  6. Kur čia nemažės žaidėjų skaičius , jeigu administracijai parašai dėl pavogtos paskyros , ir jau 6 dienas nepadeda, Tai... O forume kiaura diena sėdi.

  7. Lietus lyja visada O Greenside niekada Susimąstes tu sėdėk Ir į forumą nubėk Ar matei kas atsitiko? O gi mašinas išpirko Dirbam , dirbam visą parą Kad uždirbti tą milaką Pirmą dieną atėjau Ir aš servery pasilikau Nieko man daugiau nereikia Tik kompanijos kaip reikiant Sėdim sėdim ir dainuojam Ir žolytės mes pašniojam Ar matei tu sistemas? Kokios jos dabar yra Viskas nuo to prasidėjo Kad į gaują mes nuėjom Susirėmėm su visais Kad laimėti amžinai O teisėsauga stipri Stabdė mus kaip įnitri Pasiduoti negalėjom
  8. įdėja kopijuota iš kito projekto , ir nemanau kad šito reikia , todėl prieš.
  9. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Antonio_Silva • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Fedia_Damnas • Už ką buvote užblokuotas ?: Trugdymas naujams žaidėjui. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : http://imgur.com/MdumXDj P.S jeigu būsiu atblokuotas , administratorius iškarto gauna papeikimą.
  10. Sveiki visi , esu naujokas šioje srityje , taigi vertinam. V1
  11. Iš kur siūstis PS ? Galėtumėt numesti linku?

  12. Pasiūlymų pildymo anketa serveriui. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Antonio_Silva ✔ Koks tai pasiūlymas: DPD darbo transporto pakeitimas. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi , kaip žinote DPD darbe yra Rumpo ir Mule. Rumpo yra naudojama tr.priemonė o mule stovi nejudinama , mano pasiūlymas būtų toks vietoj šitos mašinos : Paskeisti į šitokią : Dabar visa sistema : Kad būtų logiškiau į Picador galėtu krauti tik El.prekes , GPS , TELEFONUS , radijas ir t.t , o į rumpo - baldus. Bet taip pat eitu krauti ir elektroniką , manau supratote. ✔ Kuom jūsų pasiūlymas bū
  13. Išpradžiu pasirodei normalus vaikėzas , bet dabar pasakysiu tik , hell no - visiškai firmos valdyti nemoki daro ką nori kur nori. Nėra tvarkos , free star deda ir deda.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.