Arnis_Selfie 107 Parašė Gruodis 22, 2014 Sveiki taigi norių pasidalinti savo turimų avatarų kolekcija sakau gal kam patiks http://imgur.com/a/83N4T Ernis_Kėšas Fat_Sliekiukas 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fat_Sliekiukas 16 Parašė Gruodis 22, 2014 Na yra gan daug gražių, spaudžiu žalia. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Gruodis 22, 2014 Išties yra gan neblogų avatarų. Bet neimsiu neivieno :/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Gruodis 22, 2014 Bet prisipažink kad jie ne tavo yra ane ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Gruodis 22, 2014 Bet prisipažink kad jie ne tavo yra ane ? Tai tėmos pavadinimą paskaityk suprasi, taip jie yra ne mano dalinuosi savo sukauptais avatarais . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kaimo_Tėvas 223 Parašė Gruodis 22, 2014 Yra tikrai gražių avatarų, gerai kad pasidalinai, ir dar gerai kad su merginom Dq Don_Alvarez 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Gruodis 22, 2014 Papai - *cenzūra*na - papai - *cenzūra*na - liūtukas - papai - *cenzūra*na.. Ką žinau, man jau atsibodo matyti tą patį per tą patį, bet mldc, kad bent jau darai. Paįvairink temas, geras cc. Sėkmės kitur. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Gruodis 22, 2014 Papai - *cenzūra*na - papai - *cenzūra*na - liūtukas - papai - *cenzūra*na.. Ką žinau, man jau atsibodo matyti tą patį per tą patį, bet mldc, kad bent jau darai. Paįvairink temas, geras cc. Sėkmės kitur. Na toks mano stilius yra... na turėsių tai omeni dekui. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bruno_Damian 27 Parašė Gruodis 22, 2014 Išties yra gan neblogų avatarų. Bet neimsiu neivieno :/ Neimsi ir nekomentuok, negi įdomu kažkur ką tu darysi, aš nebesuprantu jau žmonių kurie mano kad tie pranešimai kažko verti, neisižeisk aišku. O avatai gražūs, tik kaip ir kažkas sakė jau per dažnai naudojama ta pati tematika, norėtusi įvairovės, juk galima tikrai kažko daugiau prigalvoti, dėkim patys filmukų herojai, gal taip pat kiek pabode, bet kažką dar sugalvoti galima. Sekmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Gruodis 22, 2014 Šiaip neblogi tokie avatarai, tik galėjai daugiau įkelti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Gruodis 22, 2014 Gražus stock, tik kaikur tas SHARP`as viska sugadina, mažiau žmoguti jo Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Gruodis 23, 2014 Dėkui panaudosiu sėkmės ieškant rėp+ geri avatarai,man tikrai patiko (Y) Life_Stile 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marius_Corallo 3 Parašė Gruodis 24, 2014 yra gražių, už tai ir dėkoju Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mister_Tomaz 4 Parašė Gruodis 24, 2014 Graži tavo avatarų kolekcija. Parsisiunčiau visus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Gruodis 26, 2014 tikrai puikūs avatarai , patiko ten kur mergina dūmus pučia , smagu kad daliniesi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose