Fantom_Live 271 Parašė Sausis 29, 2015 Mauras Clownfish naudoja,ne pirmą kartą girdėtas toks balsas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Williams 66 Parašė Sausis 29, 2015 "Žinai bent kiek man metų? 16" čia tokių šešiolikinių puse mordų renkas, taip kad nesijausk suaugusiu, nes taip nėra. O apie bazarą nėra ką ir kalbėt - gatvės lygis. Aš būdamas 14 metų (čia seniau aišku), dar vaiko kelnėse, tokių nesamonių nekalbėdavau. Tipiškas degradavęs Lietuvos jaunimas.. p.s. rase mldc Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Silver_Deagle 48 Parašė Sausis 29, 2015 (redaguota) Ha padūchintas No free post please , geriau jau normaliai parašyk.. Gaunate žodinį įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama atsakyti į žinutę, kuri jūsų nuomonę pažeidžia taisykles. Tam yra skirtas apačioje mygtukas "Pranešti"; -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 2, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Belgas_Granata 12 Parašė Sausis 29, 2015 Mauras Clownfish naudoja,ne pirmą kartą girdėtas toks balsas. :DDD Clownfish :DD Vrot kompot kad 16-metu man ir toks balsas tai reiškias su clownfishu atėjau ? :D Geras geras girdėtas kituose projektuose kaip sar* Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mariuz_Ganja 11 Parašė Sausis 29, 2015 Manau belgas užteks tau užt tu nieko nesakyk ir gerio *cenzūra*ink iš kur atejas o nesipyk ir nesirink freepostu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ryan_Collins 74 Parašė Sausis 30, 2015 Viskas butu normaliai, jeigu nebutum belgai išsišokes, pvz : man nepatink koks deivis, tai ramiai nesikišu ir viskas, nemokat ziuriu pritapt Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jason_Morrello 112 Parašė Vasaris 2, 2015 Skiltis nėra sukurta tokiems vaizdo įrašams. Tema rakinama. YOLONACHUJ Louis 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose