John_Whiite 34 Parašė Sausis 29, 2015 Taigi sveiki. Pamaniau jog įkelisu savo kelis darytus avatarus. Na nežinau kam patiks kam ne bet tiek to. Jai būs tokių kurie turi prie ko prikibti. Rašykite drasiai. Nes man iš savo klaidų mokytis reikia. Juk praėjo ilgas laiko tarpas. Jai patiko paspausti LIKE galite. Ir jai patiko pasiulikite tematika kita. Čia pagrinde merginos, bet yra ir kitų. Naudokite į sveikata. Kai sumanysiu padarysiu update jai patiks. Dydis 150x250 Avatarai Update 2 Dydis: 150x200 Update 3 Dydis 150x150 Keliu imgur nuorada, nes daugiau paveikslėliu neduoda įkelti Spausti čia. Update 4 Dydis 150x200 Spausti čia. Jai patiko paspauskit LIKE. Naudokit į sveikata Invisible_Justaz Adidas_Never Karolis_Jakuza 3 kiti 6 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 29, 2015 Nu ką galiu pasakyti, buvo taip kad su draugais užbalaivojau ir pasiemiau visus Roko avatarus Šaunuolis. Sekmės tau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Whiite 34 Parašė Sausis 29, 2015 Nu ką galiu pasakyti, buvo taip kad su draugais užbalaivojau ir pasiemiau visus Roko avatarus Šaunuolis. Sekmės tau. Dėkui už nuomone jai patiks daugiau padarysiu update Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Winston_Tobako 4 Parašė Sausis 29, 2015 Grazus, like Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dovydas_Bumeris 5 Parašė Sausis 29, 2015 Avatarai labai gražūs uždėsiu like ir paimsiu kelis avatarus į kolekcija, gal kadanors panaudosiu. Sekmės toliau kuriant avatarus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Invisible_Justaz 0 Parašė Sausis 29, 2015 Nu, kad prašai įvertinti, tai ir įvertinsiu. Darbai yra ištiesų gražūs, tokie nelabai matyti, tikrai atrodo tobulai. Tikrai kelis panaudosiu. Spaudžiu "Patinka". Lauksiu daugiau tavo darbų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Whiite 34 Parašė Sausis 29, 2015 Grazus, like Avatarai labai gražūs uždėsiu like ir paimsiu kelis avatarus į kolekcija, gal kadanors panaudosiu. Sekmės toliau kuriant avatarus Nu, kad prašai įvertinti, tai ir įvertinsiu. Darbai yra ištiesų gražūs, tokie nelabai matyti, tikrai atrodo tobulai. Tikrai kelis panaudosiu. Spaudžiu "Patinka". Lauksiu daugiau tavo darbų. Dėkui jums už gerus įvertinimus. Man jų labai reikia. Jai patiks tai padarysiu update. Dėkui Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mariuz_Ganja 11 Parašė Sausis 29, 2015 Gražūs bet visi matyti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tutukas_Cvr 6 Parašė Sausis 29, 2015 Dauguma matyti, bet gražūs visai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eric_White 0 Parašė Sausis 29, 2015 Labai gražūs, nes ryškūs, dėkingas panaudosiu vieną. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lindorian_Zifforizen 7 Parašė Sausis 29, 2015 Yra neblogų, kelk daugiau žiurėsim kas toliau bus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sid_Jayme 8 Parašė Sausis 29, 2015 Na neblogi tokie. Aš sakau 9/10 visi kažkur Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Whiite 34 Parašė Sausis 29, 2015 Dėkui visiems už nuomones. naudokit į sveikata. Jai patiko spaudžiam LIKE. Be to įkeltas update 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Forever_Dovis 3 Parašė Sausis 29, 2015 Stockai senai matyti. Ir man čia kažko trūksta, tai jie nėra blogi, bet nėra ir tobuli Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Sausis 29, 2015 Šaunus avatarai , negalvojau kad moki tu tuoj kurti . Paiimsiu vieną ,. Šitas per daug nei 50kb :/// Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Outside 87 Parašė Sausis 29, 2015 Gražus avatarai yra pora afigenu ir šitus paimsiu , šaunuolis Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Whiite 34 Parašė Sausis 29, 2015 Dėkui visiems už nuomones. Man malonu jog jums patiko Šaunus avatarai , negalvojau kad moki tu tuoj kurti . Paiimsiu vieną ,. Šitas per daug nei 50kb :/// Va sabai bandyk šita. Ant savo bandžiau užsideda. Tu apie mane dar daug ko nežinai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Louis 60 Parašė Sausis 29, 2015 Na kaip aš matau avatarus tokio dydžio iškart galiu pasakyti, kad man nepatiko. Avatarai padaryti gan paprastai tiesiog uždėti rėmeliai, efektų aš čia jokių nematau. Taigi linkiu tau dar kartą sėkmės tobulėjant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edvinas_Wuhi 6 Parašė Sausis 30, 2015 Ačiū. Pavogsiu pora, spaudžiu žalią mygtuką Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Whiite 34 Parašė Sausis 30, 2015 Dėkui už gerus įvertinimus AČIŪ. Na kaip aš matau avatarus tokio dydžio iškart galiu pasakyti, kad man nepatiko. Avatarai padaryti gan paprastai tiesiog uždėti rėmeliai, efektų aš čia jokių nematau. Taigi linkiu tau dar kartą sėkmės tobulėjant. Jo bechai žinau jog jums yra gražiausi 150x150 avatarai. Kaip ir eko. Tad bandau daryti įvairius. Kiti bus būten tokie. Be to avatarams efektu manau jau perkrauti labai nereikia. Čia uždėti keli dalykai ir viskas. Dėkui už kritika pasistengsiu ištaisyti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Whiite 34 Parašė Sausis 30, 2015 Padarytas update 3 Dydis 150x150 nuorada-Spausti čia. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Renzius_Kent 0 Parašė Sausis 30, 2015 Grazus avatarai sekmes kituose darbeliuose Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sid_Jayme 8 Parašė Sausis 30, 2015 3 update'as nepatiko vien tik dėl to jog 150x150, o stocai tikrai gražūs Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Whiite 34 Parašė Sausis 30, 2015 Grazus avatarai sekmes kituose darbeliuose Dėkui už gerus atsilėpimus 3 update'as nepatiko vien tik dėl to jog 150x150, o stocai tikrai gražūs Na čia kiekvieno skonis. Man irgi prie širdies labiau 150x200 ar 150x250. Bet nenorėjau palikti nuskriausų tų kuriems patinka 150x150 ir taip man patare tokius padaryti. Tad laukit update 4 ir bus kitokių. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fantom_Live 271 Parašė Sausis 30, 2015 Gražus dauguma pasimiau. Ikelk daugiau su kostiumais. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose