Kornis_Melo 7 Parašė Sausis 30, 2015 Stockai man nelabai ir dydis galėtų būti 150x150, tada būtu tikrai geriau! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edis_Kingston 104 Parašė Sausis 30, 2015 Daugelis avatarų jau matyti, tačiau malonu kad stengiesi ir galbūt atsiras žmonių kurie juos priglaus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Whiite 34 Parašė Sausis 30, 2015 Stockai man nelabai ir dydis galėtų būti 150x150, tada būtu tikrai geriau! KOrni update 3 ir yra 150x150 Lime_Tree 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Sausis 30, 2015 Daryk tiesiog vienoje temoje updatus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vero_Tone 3 Parašė Sausis 31, 2015 Gražūs avaratai, bet kiti man yra matyti kažkur. Lime_Tree 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Whiite 34 Parašė Sausis 31, 2015 Dėkui visiems už geras nuomones. Štai update http://imgur.com/a/6kScZ4 sėkmės naudojant Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Sausis 31, 2015 Nu mldc Rokai tikrai gražius darai avatarus, sėkmės toliau tau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
P`Quinttino 12 Parašė Sausis 31, 2015 gražūs avatarai seni sekmes dirbant su gfx avatarais Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
The_Rain 6 Parašė Sausis 31, 2015 Gražūs avatarai, tobulėk toliau.. Visada atsiras žmonių kurie pasakys "kažkur matyti" ;D Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modestas_Wolf 433 Parašė Vasaris 1, 2015 Gana neblogi avatarai, šaunu jog daliniesi su kitais Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Harold'Moretti 15 Parašė Rugsėjis 29, 2015 atnaujink, neberodo jau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Danielius_Molokovv 35 Parašė Spalis 1, 2015 Blemba neatidaro kzkdl.. Nu geri cj. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Jameson 290 Parašė Spalis 2, 2015 Labai jau senamadiški taprasme, tokių avatarų mada kaip, kad tu kuri būdavo prieš pora metų pas edga Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose