Camilo_Blanco 0 Parašė Spalis 14, 2015 Jūsų Vardas_Pavardė : Camilo_Blanco Kokios pagalbos jums reikia : Sutvarkyti freezinimą. Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą : Kai pradedu žaisti serve atsispawninu paeinu pora metrų, arba išviso nepaeinu ir man sufreeziną pc ir aš nieko negaliu daryti tik restartuoti kompą kad galėčiau žaisti vėl, ankščiau galėdavau žaisti bent 10min dabar iškarto freezina.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Katum Asas 105 Parašė Spalis 14, 2015 Labas manau tu overclockinai savo GPU, ir pasiekiai jos limitus. Kitas variantas lieka tas kad tavo PC jau greitu metu perkeps, siuo atveju reikia isvalyti dulkes ir pan ir tai atlikti kuo greiciau, man buvo netgi uzsideges (Sudege motinine atvira liepsna) pc nuo dulkiu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Camilo_Blanco 0 Parašė Spalis 14, 2015 Labas manau tu overclockinai savo GPU, ir pasiekiai jos limitus. Kitas variantas lieka tas kad tavo PC jau greitu metu perkeps, siuo atveju reikia isvalyti dulkes ir pan ir tai atlikti kuo greiciau, man buvo netgi uzsideges (Sudege motinine atvira liepsna) pc nuo dulkiu GPU ne OC. Ir dulkes valau kas 2 savaites p.s man ir buvo tik kad truputį užsidegė ir sudegė motininė... ir tuolabiau žaidžiau samp'ą.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Katum Asas 105 Parašė Spalis 14, 2015 Ar galetum parasyti savo vaizdo plokstes modeli? Gal neisnesa samp. o ar bandei san andreas pasijungt pazaist ar nefreezina? Arba pabandyk driverius atnaujint Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Camilo_Blanco 0 Parašė Spalis 14, 2015 Ar galetum parasyti savo vaizdo plokstes modeli? Gal neisnesa samp. o ar bandei san andreas pasijungt pazaist ar nefreezina? Arba pabandyk driverius atnaujint žaidžiu GO be laggu. gt630 limited edition 2gb. Driverius naujinau, ir bandžiau downgradinti:| Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Katum Asas 105 Parašė Spalis 14, 2015 Tada isijunk FPS limiteri. /fpslimit 30 - 90 ir zaisk sau ramus nepamirsk nustatymuose ijungt fps limiteri. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Camilo_Blanco 0 Parašė Spalis 14, 2015 Tada isijunk FPS limiteri. /fpslimit 30 - 90 ir zaisk sau ramus nepamirsk nustatymuose ijungt fps limiteri. Tai kad senai pasidares Beto ačiū labai už pastangas! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Justinas 94 Parašė Spalis 14, 2015 Patarčiau jei naudoji, naudok CCleaner programą. O šiaip, tai manau jei tokia problema. Persirašyk windows operacinę sistema. Tiesiog ją atnaujink. Dar ką patarčiau, geriausiai daryk "recovery" visų failų atkūrimą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Camilo_Blanco 0 Parašė Spalis 14, 2015 Pas mane 8.1 Pro legalas. nenoriu keisti į 10 nes stebi + neoptimizuota dar pilnai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Velnelis Camel 830 Parašė Spalis 18, 2015 Tema rakinama Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose