Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[0.1.5] Pasiūlymas - mokamos stovėjimo aikštelės.

The_Nexar.

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: The_Nexar

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Žodžiu perskaičius pavadinimą pagalvosit n* tos mokamos stovėjimo aikštelės, jug pasistatai mašiną kur nori blogiausiu atveju ant gatvės. Esmė tokia. Serveryje yra 4 vietos, kuriose žaidėjas gali ilgai užtrukti. Tai yra: AFK ZONA, KELIONIŲ AGENTŪRA ( NAFTOS PLATFORMA ), ŠAUDYKLA, VAIRAVIMO MOKYKLA. Duodu pavizdį, atvarai į AFK zoną su darbine transporto priemone, pasistatai mašiną, nueini valandai afk grįžti mašina nutempta o jeigu darbinė senei atsirespawninusi. Siūlau prie šių vietų kur aukščiau išvardinau padaryti mokamas stovėjimo aikšteles, tiesiog privažiuoji su mašina nesvarbu darbinė ar nuosava paspaudi Y raidę, sumoki mokestį pvz jie būtų: 20min - 500€, 30min - 600€ 60min - 1500€, 180min - 3000€. Būtų tokie mokesčiai, darbinę mašiną galima būtų pastatyti max ant 30min. Ji automatiškai nedingtų, tačiau jeigu direktorius atstatytų mašinas, tuomet ji dingtų iš aikštelės, o nuomininkui gražintų likusio laiko sumą. Kalbant apie nuosavas transporto priemones- aišku mažiau tikimybės kad jos dings, bet jeigu pasistatysi mašiną prie afk zonos ir būsi afk 3 valandas duodu didelę tikimybę kad grįžus jos nebeliks, bus nutempta, nustumta ar dar kokia fignia. Žodžiu prie šių objektų reikia stovėjimo aikštelių, nes taksi nevisada dirba. Mašinos esančios šioje aikštelėje nutempti mechanikai negalėtų, į ją įsėsti betkoks žmogus pakol ji nebus išregistruota iš aikštelės negalės. Jeigu pasibaigus laikui mašina nepasiimama : Darbinė iš karto susinaikina, Nuosava po 10min atsiranda kma aikštelėje. Vienas žmogus vienu metu galėtų būti priregistravęs tik vieną transporto priemonę į aikštelę, kad neastirastų kenkėjų pvz kurie visas darbines transporto priemones išveža iš bazės.

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Pirmiausia tai bus patogumas kai ilgam įeini į interierą ir žinai kad išęjus iš jo tavo mašina stovės kur stovėjo.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Ne ne ne, jau ir taip apiplėšimas vidurį baltos dienos yra serverį pinigų. Už bet kokią paslaugą, sumoki daug labai pinigų. Tarkim, sveikatos pažymą: 1500eur iš mediko, o iš ligoninės ( 3000 eurų ). > Absurdas. Manau tai nereikalingas dalykas. Kodėl?: Tarkime, tiems gerai kas ant pinigų sėdi, turi verslus ir visą kitą. Tai jiems tas 600 eurų, čia nieko nereikštu. O ką daryti tiems žaidėjams, kurie pinigų neturi? Arba naujokams?

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.