Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

The_Nexar.

Neaktyvus

  • 241

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Paskutiniai profilio lankytojai

2.220 profilio peržiūros
  1. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje ? : The_Nexar • Jūsų vieta pagal užpildymą [Nr. 1 ir t.t] ? : 81
  2. Ai kartais ir aš save pagaunu kad per daug įsijaučiu į žaidimą ir ankščiau tikrai buvo tokių momentų kad turėdamas kokį direktorių nedarydavau nd ar kažkas panašaus bet tikrai nebuvo taip kad nevaikščiočiau į mokyklą ir prasėdėčiau 24/7 prie kompo, visgi visada į lauką išeiti būdavo svarbiau su draugais. tai tiek Linku sėkmės kitiems anonimiškų greenside-narkomanų klubo nariams sveikatos ;( P.S jeigu nori daugiau žmonių "išgydyt" eik į sarg ten daugiau lošia
  3. Nevaidinkit tik prašau. Garantuoju kad nuvokėte, jog žaidėjų skaičius kris, tai yra logiška. Sutinku su tais kurie sakė kad geriau 50 tvarkingų žaidėjų nei 100 su čytais. Esmė tame, kad tie čyteriai savininkams neša didelius pinigus - perka vipus, unbanus, adminus. Ką aš jums siūlau daryti su launcheriu? Daryti launcherį ne visiems privalomą. Launcheris būtų privalomas nuo 5000xp ir tik policininkams bei gaujos nariams. Taip pat nebūtų galima dalyvauti eventuose be launcherio. Įsigyjus administratorių žaidėjas turėtų jungtis tik per launcherį. Taip pat reikėtų padaryti žaidėjų black list, kuri
  4. Bent jau galėtum laikraščio dizainą padaryt, bet matau su fotoshopu nedraugauji. Sėkmės ateityje.
  5. The_Nexar , nes tiesiog patinka šita mašina bet viską ant nrg išleidau ir neturiu už ką pirkt kąnors
  6. kas laimejo infernusa? Servery nebuvau

  7. Už aš tokių idėjų komentaruose prirašęs gal 5 kartus bagažinę tikrai lengviau būtų atidaryt su /bagazine
  8. Man iš viso trukdo komanda /transportas . Mano manymu galima būtų sukurti tiesiog /trkomandos ir visą transporto funkcijų sarašą perkelti į komandas. Kodėl? Nes daugelis tų komandų niekada nenaudojamos, o kad atsidaryti bagažinę reikia gerokai paplušėti. Siūlau padaryti taip - kad atsidaryti bagažinę mašina turi būti atrakinta ir priėjus prie jos galo tiesiog reikėtų parašyti komandą /bagažinė. ir taip toliau, man asmeniškai būtų žymiai patogiau.
  9. Jeigu tu esi turtingas ir tu užsipirksi sau 1k maisto produkto vienetų ir įsidėsi į kuprinę tau niekada nebereikės stoti prie maisto kioskų. Kur čia logika? Tam ir yra maisto limitas kurį gali nešiotis su savimi.
  10. Na aš būčiau prieš, labai ilgą laiką vieni iš kitų serveriai periminėjo šias tradicijas - armija, teleportai, swatai, stt ir visokie kitokie šūdai. Suprantu bumerio serverį, jame žaidžia trigubai, dvigubai daugiau negu čia, ten yra ką veikti tose srityse, o čia manau užteks ir vienos srities.
  11. Kietas greitis niekaip nepagaunu kaip taip įmanoma pas mane cbugas 5x letesnis
  12. Labas, kažkada laukiau tavo projekto deenwood bet kaip supratau dabar tuo nebeužsiimi ir būsi šiame projekte. Galbūt net geriau, gražus man žiauriai tavo textdrawai o ta gamyklą būtų labai faina pamatyti GS serveryje pvz taip galima būtų gaminti baldus baldų parduotuvėje na žodžiu šaunu kad prisijungei.
  13. Čia tai jau kaip butkevičius pakalbėjai brieda kažkoki Šiaip aš už tik žinau kad tą sunku padaryt, nebent kad užsienio ip neįleistų.
  14. Na kai žaidėjas yra užblokuojamas "free" jis būna atblokuojamas, o tuomet dingtų iš tos /bh lentelės ir tas banas jeigu žaidėjas bus atblokuotas unban prižiūrėtojo.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.