Alan_Hill 31 Parašė Sausis 29, 2015 Sveiki. Visi žaisdami serveryje pamatėte ir galbūt pasinaudojote autobuso paslaugomis. Bent jau man, kai aš šia paslauga naudojausi nieko nuostabaus nepamačiau. Tad, sugalvojau šiek tiek pakitimų su šuo dalykų. Įdėja tokia, kad pvz. įeini į tą stotelę, užlipi ant pickup ir ten susikuria kur nors netoli npc botas (Kurį rodo tik tau) ir jis atvažiuoja su autobusu. Tu paspaudi G į tą autobusą, tau užjoduoja ekranas ir po kokių 30 ar kiek sekundžių tu atsirandi pasirinktame miestelyje. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sid_Jayme 8 Parašė Sausis 29, 2015 Na tai tikrai būtų unikalu. Aš sakau UŽ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arbuzu_Fabrikas 42 Parašė Sausis 29, 2015 Hmm.. Dar nematyta idėja man. Ištikro gal visai ir nieko.. Bet iš kitos pusės, kam tada skirta "Taxi"? Na nemanau, kad tai vertėtų padaryti, nes tada labai sumažės TAXI pelnas... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 29, 2015 Na gal ir gerai butu, manau butu greičiau ir (gal) pigiau Šaunuolis kad daliniesi savo idėjom Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
P`Quinttino 12 Parašė Sausis 29, 2015 Puiki unikali idėja tai ir sakau už ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Logi_Call 75 Parašė Sausis 29, 2015 Nemanau kad tokia idėja reikalingą yra šiam serveriui nes kaip ir kiti paminėjo labai nukentes TAXI darbas Prieš Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 29, 2015 Man šį įdėja nepatiko,manau reikėtu padaryti geriau šia http://greenside.lt/index.php?/topic/1223-pasiūlymasteleportavimaisi/#entry20613,nesšį patogesnė ir unikalesnė,o dėl tu užtamsinimų manau daug darbo būtų savininkam. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tutukas_Cvr 6 Parašė Sausis 29, 2015 NE.... Dabar tik 200 žmonių lošė su viršum, dauguma naudotusi autobusu, o ką taxi? Nukentės daugiau nieko PRIEŠ. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rafael_Nadal 71 Parašė Sausis 29, 2015 Aš irgi manau, kad nereikalinga. Taip pats pasiūlymas ydomus ir nematytas, bet manau ne šiame serveryje. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Minde_Johnson 344 Parašė Sausis 29, 2015 Manau truputuka kvailoką idėja vien dėl to ,kad net ir bandant tai su realistinti tai net nepanašu į realybe ,tai prilygsta labiau jau teleportui,kadangi net ir esant autobuso vairuotojui tu nematai nieko aplinkui kaip tu ir sakei užjuoduoja ekranas ,nu tavo pasiūlymas tikrai niekuo neypatingas ,kadangi jokio įspūdžio toks keliavimas nepaliktų...Manau tegu lieka kaip yra taksi paslaugos ir kitos panašios paskirties firmos ,tai daug realiau kai yra klientas ir firmos darbuotojas atliekantis darbą pagal jo paskirtį...Tad šį kartą prieš šiai idėjai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Williams 66 Parašė Balandis 3, 2015 Tema rakinama, nes neatitinka reikalavimų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose