Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Pasiūlymas su autobuso stotelėmis

Alan_Hill

Rekomenduojamas pranešimas

Sveiki. Visi žaisdami serveryje pamatėte ir galbūt pasinaudojote autobuso paslaugomis. Bent jau man, kai aš šia paslauga naudojausi nieko nuostabaus nepamačiau. Tad, sugalvojau šiek tiek pakitimų su šuo dalykų.


 


Įdėja tokia, kad pvz. įeini į tą stotelę, užlipi ant pickup ir ten susikuria kur nors netoli npc botas (Kurį rodo tik tau) ir jis atvažiuoja su autobusu. Tu paspaudi G į tą autobusą, tau užjoduoja ekranas ir po kokių 30 ar kiek sekundžių tu atsirandi pasirinktame miestelyje.


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Manau truputuka kvailoką idėja vien dėl to ,kad net ir bandant tai su realistinti tai net nepanašu į realybe ,tai prilygsta labiau jau teleportui,kadangi net ir esant autobuso vairuotojui tu nematai nieko aplinkui kaip tu ir sakei užjuoduoja ekranas ,nu tavo pasiūlymas tikrai niekuo neypatingas ,kadangi jokio įspūdžio toks keliavimas nepaliktų...Manau tegu lieka kaip yra taksi paslaugos ir kitos panašios paskirties firmos ,tai daug realiau kai yra klientas ir firmos darbuotojas atliekantis darbą pagal jo paskirtį...Tad šį kartą prieš šiai idėjai.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.