Daumis_Jeremy 727 Parašė Spalis 15, 2015 ANKETOS ŠABLONAS : Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jimmy_Cold Trumpas sukurto darbo aprašymas : Įkelsiu darytus/padarytus darbelius, kas kažkiek laiko pildysiu :> ] John_Gang Aurimas_Next Daler_Tunak 7 kiti 10 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aomine_Daiki 118 Parašė Spalis 15, 2015 Avatarą vieną pasiėmiau ir užsidėjau kuris man patiko kelk daugiau avatarų gal dar keli pateks tuos kur dar padarysi sėkėms. Daumis_Jeremy 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Daumis_Jeremy 727 Parašė Spalis 16, 2015 Dėkui už komplimentus! Šiandien turbūt jog papildysiu. Martynas_Kon Ignas_Image John_Gang 2 kiti 5 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Daumis_Jeremy 727 Parašė Spalis 19, 2015 V2 Bandžiau kuo įdomiau, su vaizdais gamtos ar panašiai, neblogai atrodo bent jau man .. White_Nike Daler_Tunak Nick'Moserrati 2 kiti 5 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Spalis 19, 2015 Kai kurie ne tavo avatarai ^^ nebent tu Antonio_Best a.k.a Never_Mind Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Daumis_Jeremy 727 Parašė Spalis 19, 2015 Visi avatar'ai mano daryti, gali būt stock'ai matyti ėmiau iš https://unsplash.com/ ten daug tokiųų. White_Nike Nick'Moserrati Ignas_Image 2 kiti 5 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Narkata 10 Parašė Spalis 19, 2015 Sveikas, gražūs avatarai, gal galėtum numesti daugiau linkų su stockais? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Daumis_Jeremy 727 Parašė Spalis 20, 2015 Sveikas, malonu. Ten kur numečiau yra kokybiškų ir gražių, tiesiog netingėk paieškot.. Ignas_Image Daler_Tunak White_Nike 2 kiti 5 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Diego_Sopranoo 55 Parašė Spalis 20, 2015 Gražūs avatarai , kelis nusivogiau , ačiū kad daliniesi. Daumis_Jeremy Gabija_Waldorff 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Daumis_Jeremy 727 Parašė Spalis 20, 2015 V3 150x300 - bandau kuo įvairesnius. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Daumis_Jeremy 727 Parašė Spalis 24, 2015 V4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kasparas_Bartkus 2 Parašė Spalis 24, 2015 Tikrai yra gražių bet dauguma ne tavo.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Daumis_Jeremy 727 Parašė Spalis 24, 2015 Visi jie yra mano, stock'ai turbūt matyti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas_Myrkt 5 Parašė Spalis 30, 2015 Gražūs avatarai pildyk daugiau panaudosiu vieną Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lindorian Zifforizen 17 Parašė Lapkritis 2, 2015 Labai gražus ;o, pavogsiu kelis Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose