Aomine_Daiki 118 Parašė Spalis 19, 2015 Trumpas APRAŠAS kodėl darau apklausą Labas jei skaitai šę tema turiu tavęs didelį prašyma jei tau nepatinka ar nesusidomėjai išjunk ir nieko neskaiyk nenoriu jog tu rašyti y šę temą visokių klaidų kures aš darau ir t.t taigi nepūtus tokio burbulo pradėsiu rašyti trumap apraša taigi noriu jūsų prašyti didelės pagalbos nežinau kokį daryti renginį kuris būtų susijęs tiek su GreenSIDE.LT projektu tiek Žaidimu ir TeamSpeak progama PADĖKIT. Trumpa INFORMACIJA kodėl tai noriu daryti Taigi neturiu ką veikti ir noriu padaryti tai ko gal jūs ir nenorite noriu pradėti naują savo kaip sakoma era ar LAIDĄ kuri jus sudomins bet nenturiu jokių sau iškeltų darbų kokios noriu laidos pavadinimo ir visa kita noriu y jus kreiptis žaidėjus jog padėtumėt taigi pradedam. Noriu pradėti vesti laidas nes po kurio laiko iškeliausiu y vieną iš RAIDJŲ reklamerių o poto gal net ir y vedėjus ir noriu jog mano balsas būtų atgaivintas ir kad kalbėčiau geriau ir nebijočiau taigi jei galit padėkit prašau jūsų. Trumap INFORMACIJA kas per tą renginį vyks Per renginį bus galima gaut tiek serverio valiutos tiek tikros valiutos jis bus siunčiama y jūsų vartotoją per LAPA t.y per paslaugas kures galima užsisakyti ne telefonu o LAPU taigi esu pasirengęs kaip viskas vyks tolimi planai yra tokie kad jei jūs nepadėsite sugalvoti renginio pavadinimo kreipsiuosi y savo galvą ir galvosiu kad ir 1 mėnesį kad ir 3 mėnesius taigi jei norite jog taip būtų padėkite nesu doneiteris tieisog noriu padėti plėstis tiek serveriui tiek naujokams serveryje. Šablonas su kuriuo padėsite mano RENGINIUI Jūsų Vardas_Pavardė : Jūsų sugalvotas RENGINIO pavadinimas : AČIŪ tau jog man padedi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aomine_Daiki 118 Parašė Spalis 19, 2015 Renginys susijęs su pinigais ir kalbėjimu per renginį bus kalbama užduodami klausimai padedama naujokams ir beabejo burtų keliu bus renkami asmenys kas laimės prizus Bus traukemi Serverio Vardas_Pavardė Ir bus traukema kas bus duodama Serverio valiuta ar lapas kreditams Šablonas su kuriuo padėsite mano RENGINIUI Jūsų Vardas_Pavardė : Jūsų sugalvotas RENGINIO pavadinimas : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivydas_Sport 5 Parašė Spalis 19, 2015 Šablonas su kuriuo padėsite mano RENGINIUI Jūsų Vardas_Pavardė : Deivydas_Sport. Jūsų sugalvotas RENGINIO pavadinimas : Muzikos vakarai. Per kurį žaidėjai galės parodyti savo talentą "Dainuoti" ir gauti kokį nors prizą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tadas'Chill 801 Parašė Spalis 19, 2015 867824896, paskambink lietuvių mokytojai Jeremy_Warning. 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Osen_Mario 245 Parašė Spalis 19, 2015 Modifikacijų ieškojimo ritmo radijo stotis kasparo laida kasparas ką veiki. Štai pavadinimas |(Y) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aomine_Daiki 118 Parašė Spalis 19, 2015 Tadas'Chill Osen_Mario - Dar sykį sakau tokių dalykų man nereike jei norit kietus vaidint šokinėkit prieš kitus o ne prieš mane Osenai žinau tu kietas bet tuo pačiu ir atsiprašant ****** nes bandai primest erelį prieš net nepažystama asmeny tas pats ir Tadas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Spalis 19, 2015 Šablonas su kuriuo padėsite mano RENGINIUI Jūsų Vardas_Pavardė : hot anonymous Jūsų sugalvotas RENGINIO pavadinimas : "Išmokyk Tvinkį taisyklingos Lietuvių kalbos" Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bendziaks Orbit 330 Parašė Spalis 19, 2015 Jūsų Vardas_Pavardė : Bendžiaks_Orbit Jūsų sugalvotas RENGINIO pavadinimas : Žalioji radija.Jėzau, gramatika tai verta lietuvių kalbos mokytojos dėmesio.Dar klausimėlis tau būtų iš mano pusės, ar tuos lapus trauksi ir eikvosi iš savo piniginės, ar prašysi pgr. administracijos paramos ? Manau, tokiam reikalui administracija tikrai nesijungs, kadangi nei rekomendacijų iš tavo pusės nei naudingos - tvirtos informacijos.Bėje, jei gali stenkis kurti savo tekstus, aprašymus, nes atsiprašant užpi*o kaip tu viską ramia galva kopijuoji, daugelį mano temų, gerb. Messio, tai pat ir gerb. Klemkos aprašymą savo profilyje, žmogau, atsigauk susikurk kanors pats o ne sėdėk prie obels ir nelauk krentančių vyšnių. Sekmės tau, kad ir ką čia be darysi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tadas'Chill 801 Parašė Spalis 19, 2015 Tadas'Chill Osen_Mario - Dar sykį sakau tokių dalykų man nereike jei norit kietus vaidint šokinėkit prieš kitus o ne prieš mane Osenai žinau tu kietas bet tuo pačiu ir atsiprašant ****** nes bandai primest erelį prieš net nepažystama asmeny tas pats ir Tadas Aš tau daviau pasiūlymą, paskambyt mokytojai lol Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dvl Gang 925 Parašė Spalis 19, 2015 Jūsų Vardas_Pavardė : hot anonymous Jūsų sugalvotas RENGINIO pavadinimas : "Išmokyk Tvinkį taisyklingos Lietuvių kalbos" Seni, lietuvių* Siūlau pačiam susigalvoti, o ne prašyti kitų, nes kas ką pasiūlys, tau tikrai nepatiks ir gerų variantų nesulauksi. Larry_Huffen Domas_Bmw Hot_Anonymous 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Colinas 243 Parašė Spalis 19, 2015 1. Susitvarkyk su lietuvių nors pasistenk, kad tema būtų graži ir įskaitoma. 2. Į tavo laidas niekas nenorės eiti. 3. "Noriu pradėti vesti laidas nes po kurio laiko iškeliausiu y vieną iš RAIDJŲ reklamerių o poto gal net ir y vedėjus ir noriu jog mano balsas būtų atgaivintas" Prajuokinai su tuo sakiniu, nes tu tik atėjęs į TS moki tik stumt ant žmonių, bet gaunasi taip, kad ant savęs užsistumi. 4. Patarimas žaisk tyliai ir nekurk jokių renginių nes šis darbas tikrai ne tau. Марихуана 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
#Paul 283 Parašė Spalis 19, 2015 1. Laikraštis. 2. Kitokie Pasikalbėjimai. Kaip sekės? Gal nebandyk nes nieko tau neišeina.. Arba susigalvok normaliai kažką įdomaus pats ir padaryk. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aomine_Daiki 118 Parašė Spalis 19, 2015 Informuoju jog radau savo lobį kuris tikrai nustebins jus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Teddy_Wudson 805 Parašė Spalis 19, 2015 Tadas'Chill Osen_Mario - Dar sykį sakau tokių dalykų man nereike jei norit kietus vaidint šokinėkit prieš kitus o ne prieš mane Osenai žinau tu kietas bet tuo pačiu ir atsiprašant ****** nes bandai primest erelį prieš net nepažystama asmeny tas pats ir Tadas Įdomu kas ant nepažįstamo žmogaus ts'e stūmė, ir ant savęs užsistūmė? Jūsų Vardas_Pavardė : Teddy_Wudson Jūsų sugalvotas RENGINIO pavadinimas : Lietuvių kalbos gramatikos lobyno ieškojimo ritmas kartu su Kasparu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nojka_Cool 94 Parašė Spalis 19, 2015 Jūsų Vardas_Pavardė : Dof_Key Jūsų sugalvotas RENGINIO pavadinimas : " http://lkzd.lki.lt/Zodynas/Visas.aspčia tikrai pavadinimas, pildau pagal anketą, prašau parašyk nors su klaidų, aš tavęs nehatinu " Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eko'Mad 142 Parašė Spalis 19, 2015 (redaguota) Jūsų Vardas_Pavardė : E'MJūsų sugalvotas RENGINIO pavadinimas : lietuvių kalbos pamokėlė. Plz don't cry, aš pasiūliau, o tu gali čiulpti savo tinkį vinkį Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Spalis 19, 2015 Rytis_Bit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose