Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

GreenSIDE.LT Karštas LAIKRAŠTIS.

Aomine_Daiki

Rekomenduojamas pranešimas

Sveik visi taigi į GreenSIDE.LT į serverį atekeliauja jau antrasis mūsų laikraštis t.y GreenSIDE.LT Karštas LAIKRAŠTIS galiu teigti jog šį laikraštį kūrėme ilgai nes nežinojome ką daryti kvietėmės daug pagalbos atvyko tik keli žmonės t.y tik medikai ir keli civiliai bet civiliai nieko nepadėjo ačiū medikams jog padėjo jiems bus parašyti pagyrimai o dabar noriu jums pasakyti jog šis laikraštis išsiskirs tuo jog mes pagražinome įdėjome naują reklamą pagal užsakymą ir visa kita mūsų laikraštis dabar matyt jog jau ne beta stadijoje o jau aukštai pkailęs taigi nenukrypus nuo temos laikraštyje bus aprašytų daug dalykų beabejo galėsite įdėti ir savo skelbimą y kitą laikraštį aišku jei norite jog skelbimas būtų įdėtas užpildykite pagal šablona noriu jūsų paprašyti jog paspaustumėte ant mūsų temos PATINKA iš ankso ačiū o dabar gero jums skaitymo. Už gramatines klaidas atisprašau (Kablelių nesudėjimą, taškų nesidėjima esu pavargęs noriu greičiau miego kitą laikraštį bus viskas be klaidų) 


 


Gero jums skaitymo.


 


4a343485d9e2e4ea82b4e5ffe2adfdbc802.jpg


 


Skelbimo ŠALBONAS


 


Jūsų Vardas_Pavardė 


Jūsų Skelbimas 


Jūsų įvertinimas šem laikraščiui 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Taigi sveiki visi mūsų laikraščio skaitovai kaip matote ar tik matysite jog skaitant nėra tiek kablelių tiek taškų ar parašytų neaškiai žodžių priežastis tam yra esu pavargęs skauda galvą o ir norėjau jus nustebinti su savo naujuoju laikraščiu kuris išėjo iš beta amžiaus todėl labai nesmerkite labai jūsų atsiprašau kitame laikraštyje to nebebus bus tik matyt gražus tekstas.


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Pavizdžiui kaip rašai Kaimelyje arba serverio MEDIKAI , nemanau kad reikia rašyti tiek iš didžiosios raidės ir panašiai būtų gražiau tiesiog teisiklingai parašyti. Toliau kaip kažkas jau minėjo jog būtų gražiau jog nesimatytų tavo skino ir siūlyčiau įdėti iš vienos istorijos bent kokias 2 nuotraukas daugiausiai bei norėtusi pamatyti daugiau istorijų užtenka tų avarijų jau čia :D

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

klaidu yr, nuotraukos seip sau galetu rmt to nerodyt skino nerealistiskai atrodo galetumete sugalvoti kazka per smoothcam tipo nufilmuot is virsaus ir tipo ten kai kamera efekta uzdet tipo rec, kad filmuoja ta zmogu kuris skolon ima ar kazka panasaus. Karoc tobulekit, Adomaitis mldc, aomine neprasykis i gauja daugiau, tobulekit, tobulekit.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

AČIŪ visiems už pasiūlymus bei apgyrimus kaip sakoma žmogaus girimas jį veda tik toliau ir geriau todėl GreenSIDE.LT Karštas LAIKRAŠTIS manau dar ilgai nežlugs o gyvens tobulą gyvenimą ir jį skaitys daug žmonių. Ačiū dar sykį jums sakau šendien manau vėl bus laikraštis


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikas, pastebėjau, kad laikraštį yra daug gramatinių klaidų. Vien į tai galėtum labiau atsižvelgti, matosi darbas darytas tikrai ne porą valandų. Bent mano manymų. Bet galėjai labiau pasistengti, jei rašai tokį laikraštį. Suprantama, laikraščio kokybė pusėtinai gera, bet galėjo ir geresnė būti. Jei bandai klestėti serverio ekonomikoje ar reklama pasižymint visą dalį į projektą. Manau supratai, ką esmėje turėjau tau pasakyti. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Rycle labai ačiū tiek už pastabas tiek už gerus darbus galiu pasakyti vakar bei šendien esu pavargęs lieka mažai laiko daryti laikraštį gali būtų kad laikraštis gali daroams būt kiekvieną Penktadienį ir laisvą dieną kaip bus mažiau darbo todėl dabar sunku susifokusuoti savo grafika po kurio laiko viskas bus gerai 


 


P.S - Kuo toliau tuo manau mažiau bus gramatikos klaidų pradėjau mokintis normaliai gramtinius dalykus. Laukite kito laikraščio.


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Taigi surinkau daug nusiskundimų jog per daug keliu avarijų ir visa kita dabar pradsiu kelti visiškai kitaip ir visa kita dabar galiu tik pasakyti tai jog mes pradedame savo erą kitas lakraštis nežinau akda bus išleistas ness bandysime viską daryti del jūsų gerovės irj ūsų pasiūlymų turiu keles idėjas kaip ką daryti todėl gali ir ilgiau užtrukti bet yra toks pasakymas geriau ilgiau negu trumpiau ir kraupiau taigi gero likusio vakaro susitiksime kaip išleisiu GreenSIDE.LT KARŠTĄ LAIKRAŠTĮ nr 3.


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.